Η Γουινόνα Ράιντερ κατηγορεί τον Mel Gibson για αντισημιτικά σχόλια

Η Γουινόνα Ράιντερ κατηγορεί τον Mel Gibson για αντισημιτικά σχόλια
Ο Μελ Γκίπσον και η Γουινόνα Ράιντερ Youtube@Access

Η ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ κατηγορεί τον Μελ Γκίπσον, ότι έκανε αντισημιτικά σχόλια εναντίον της. Ο γνωστός ηθοποιός αρνείται κάθετα ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Η 48χρονη ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ, ισχυρίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Μελ Γκίπσον, στο παρελθόν είχε κάνει αντισημιτικά σχόλια εναντίον της.

Η Ράιντερ, σε μία συνέντευξή της στους Times, ανακάλεσε στην μνήμη της ένα περιστατικό με τον Μελ Γκίπσον, όταν όπως λέει, είχε πέσει θύμα αντισημιτισμού, σε ένα πάρτι.

“Ήμασταν σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο με έναν πολύ καλό μου φίλο. Ο Mel Gibson ήταν εκεί καπνίζοντας ένα τσιγάρο και γύρισε και είπε αστειευόμενος στον φίλο μου, που είναι γκέι: Δεν θα κολλήσω AIDS που σού μιλάω, ε; Και στη συνέχεια κάτι ειπώθηκε για τους Εβραίους και με ρώτησε, “Δεν είσαι από εκείνους που την κοπάνησαν από τους φούρνους έτσι;” είπε η ηθοποιός στην συνέντευξή της.

Ο εκπρόσωπος του Μελ Γκίπσον είχε πει στο παρελθόν ότι οι ισχυρισμοί της ηθοποιού, τους οποίους αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2010 και επανέλαβε σε πρόσφατη συνέντευξη με τους The Sunday Times, “ήταν “100% αναληθείς”. Δήλωσε δε πως ο ηθοποιός προσπάθησε να την προσεγγίσει για να αντικρούσει “τα ψεύδη της, αλλά εκείνη αρνήθηκε την επικοινωνία”.

Η 48χρονη είπε ακόμη πως ο Γκίμπσον προσπάθησε να απολογηθεί σε μεταγενέστερη συνάντησή τους.

Η ηθοποιός του Stranger Things χαρακτήρισε την συνάντηση που έγινε το 1996, ως “μια οδυνηρή αλλά και ζωντανή μνήμη”.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της Ράιντερ είναι εβραϊκής καταγωγής και το πλήρες όνομά της είναι Winona Laura Horowitz. Η ίδια μιλά ανοιχτά για την εβραϊκή καταγωγή της ωστόσο όπως έχει δηλώσει, δεν ακολουθεί κάποια θρησκεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα