H Καλομοίρα μένει εκτός Eurovision

H Καλομοίρα μένει εκτός Eurovision
Η Καλομοίρα Instagram / @itskalomira

Η Καλομοίρα βρισκόταν στη λίστα των καλλιτεχνών που θα διαγωνίζονταν για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Νωρίς αποχαιρέτησε τη Eurovision η Καλομοίρα, η οποία όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (11/10), αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διαδιασία για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από την πρωινή εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε επισκεφτεί αρκετές φορές την Ελλάδα για τις απαραίτητες συναντήσεις τόσο με τους συνεργάτες της από τη δισκογραφική της εταιρεία όσο και με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ, η Καλομοίρα αποφάσισε να μην καταθέσει τελικά την αίτηση για τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Όσο για τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την απόφαση, πιθανώς να ήταν συναισθηματικοί, καθώς θεώρησε ότι κάποιοι άνθρωποι της ΕΡΤ δεν τη στήριξαν τόσο και ίσως να προωθούσαν κάποιο άλλο, πιο “φρέσκο” πρόσωπο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

Ο 66ος διαγωνισμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο, έπειτα από τη νίκη της χώρας στον διαγωνισμό του 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με τους Måneskin και το τραγούδι “Zitti e buoni”. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά μετά το 1965 (Νάπολη) και το 1991 (Ρώμη) που η Ιταλία θα αναλάβει τον διαγωνισμό.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν διαρρεύσει βρίσκεται ο δημοφιλής Κύπριος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στη Eurovision, εκπροσωπώντας το νησί, ενώ στα φαβορί συγκαταλέγεται και ο Good Job Nicky, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία.

Ακολουθεί η αναλυτική λίστα των καλλιτεχνών:

Η νικήτρια του περσινού “The Voice”, Joanne.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα προσπαθήσει να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision για πέμπτη φορά.

Ο Νίκος Γκάνος είναι υποψήφιος με τρία χορευτικά τραγούδια.

Ο Good Job Nicky στην κούρσα με μια μπαλάντα.

Η Evangelia έχει καταθέσει τρία ποπ τραγούδια.

Η Άρτεμις Ματαφιά έχει καταθέσει δύο κομμάτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα