Eurovision 2022: Η Καλομοίρα ξανά στο “τιμόνι” για την εκπροσώπηση της Ελλάδας;

Eurovision 2022: Η Καλομοίρα ξανά στο “τιμόνι” για την εκπροσώπηση της Ελλάδας;
Η Καλομοίρα στη σκηνή της Eurovision το 2008 EUROKINISSI

Δυνατό comeback για την Καλομοίρα, η οποία φαίνεται πως επιθυμεί να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί τον επόμενο Μάϊο στην Ιταλία.

Και ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ιταλική πόλη που θα φιλοξενήσει τον 66ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάϊο του 2022, μετά τη νίκη των Måneskin, ήδη κάποιες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, φαίνεται πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στη σκηνή της Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, του επίσημου fan club της Eurovision στην Ελλάδα, το όνομα της Καλομοίρας συζητείται έντονα για να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγαλύτερη γιορτή τραγουδιού της Ευρώπης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το ενδιαφέρον της για το διαγωνισμό ήταν έντονο και το 2021, οπότε επιλέχθηκε η Stefania για την Ελλάδα ενώ υπήρξαν συζητήσεις και με το ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της Κύπρου, κάτι που εξακολουθεί να παραμένει. Η ίδια σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα πριν μερικούς μήνες επισκέφθηκε τη δισκογραφική εταιρεία Heaven, με την οποία ξεκίνησε και τα πρώτα βήματά της στην ελληνική δισκογραφία, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις και συνομιλίες με ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με την ΕΡΤ και με άλλες αποστολές.

Όμως το όνομα της Καλομοίρας δεν είναι το μόνο που συζητείται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022, καθώς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων φαίνεται πως έχει πέσει και το όνομα του 26χρονου νέου καλλιτέχνη Good job nicky, κατά κόσμον Νικόλα Βαρθακούρη.

Πάντως, αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και πάντα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεχθεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, με την ΕΡΤ να τονίζει ότι θα επιδείξει την ίδια σοβαρότητα που έδειξαν και στην προηγούμενη διοργάνωση.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις υγειονομικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα, καθώς και από τις προτάσεις που θα υπάρξουν, και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά: διοργάνωση εθνικού τελικού (είτε για επιλογή τραγουδιού με ανάθεση σε καλλιτέχνη είτε για επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού), απευθείας ανάθεση ή εσωτερική επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα