H Κιμ Καρντάσιαν “ξέχασε” ένα δάχτυλο στα μαλλιά της

H Κιμ Καρντάσιαν “ξέχασε” ένα δάχτυλο στα μαλλιά της
Κιμ Καρντάσιαν Instagram / @kimkardashian

Η νέα φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν έγινε viral, λόγω ενός λάθους στο photoshop που πρόσεξαν οι χρήστες του διαδικτύου. Ένα δάχτυλο φαίνεται να κρύβεται ανάμεσα στα μαλλιά της.

Ένα μεγάλο ατόπημα φαίνεται πως έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στο καρέ από τη νέα της φωτογράφιση, που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, η διάσημη περσόνα που είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της φωτογραφίσεις και τα πολλά της εκατομμύρια, φωτογραφήθηκε σε ένα ιδιαίτερο concept, με θέμα τα σχέδια που έχει στο δέρμα του το φίδι.

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ρούχα από φίδι και πόζαρε μπροστά από έναν τοίχο, ενώ τα νύχια της κινούνταν στο ίδιο μοτίβο. Επίσης, στα μαλλιά της πέρασε ένα σπρέι με τα σχέδια του φιδιού, ώστε να είναι όλα σεταρισμένα.

Η φωτογραφία της είναι εντυπωσιακή και εξυμνήθηκε από τους 168 χιλιάδες folowers της, ωστόσο, κάποιοι πιο παρατηρητικοί ακόλουθοι πρόσεξαν πως υπήρχε κάτι παράξενο στη φωτογραφία και δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Αρκετοί σχολιαστές έκαναν λόγο για ένα κρυμμένο δάχτυλο που φαίνεται ανάμεσα στα μαλλιά της και το οποίο μάλλον ξέχασε να σβήσει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της φωτογραφίας.

Ξέχασες ένα επιπλέον δάχτυλο στα μαλλιά σου” της γράφουν πολλοί ακόλουθοι, μιλώντας για αποτυχημένο φώτοσοπ, καθώς αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά θα δει ένα νύχι να προεξέχει.

Η ίδια πάντως δεν έχει ακόμη απαντήσει στα σχόλια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα