Η Αντζελίνα Τζολί “κρυβόταν” πίσω από την ανώνυμη αγωγή στο FBI, επειδή δεν συνέλαβαν τον Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί “κρυβόταν” πίσω από την ανώνυμη αγωγή στο FBI, επειδή δεν συνέλαβαν τον Πιτ
Η Αντζελίνα Τζολί AP

Όπως αποκαλύφθηκε η Αντζελίνα Τζολί έκανε ανώνυμη καταγγελία εναντίον του Μπραντ Πιτ το 2016 στο FBI, μετά από καβγά στο ιδιωτικό τζετ τους.

Μετά από έντονη φημολογία, αποκαλύφθηκε πως Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί κρύβονται πίσω από μια ανώνυμη αγωγή του 2016, όπου η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από τον τότε σύζυγό της σε ιδιωτικό αεροπλάνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck, πριν από αρκετά χρόνια η Αντζελίνα Τζολί είπε σε πράκτορα του FBI ότι ο Πιτ «επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά» σε εκείνη και τα παιδιά τους όταν βρίσκονταν στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τις τότε σημειώσεις του πράκτορα, ο Πιτ φέρεται να πήγε την Τζολί στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, να την έπιασε από τους ώμους και να της φώναξε : «Γ@μ@ς αυτή την οικογένεια».

Η Τζολί υποστήριξε ότι στην ίδια πτήση σημειώθηκε και άλλος καβγάς, όπου της προκάλεσε τραυματισμούς. Είπε επίσης ότι ο Πιτ έπινε εκείνη την ώρα και την είχε περιλούσει με μπύρα. Η πλευρά του Πιτ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια, ο μυστικός πράκτορας συναντήθηκε με τον βοηθό εισαγγελέα των ΗΠΑ και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα ασκήσουν ποινικές διώξεις, με αποτέλεσμα η Τζολί να καταθέσει ανώνυμα αγωγή κατά του FBI στο πλαίσιο του Freedom of Information Act (σ.σ. νόμος για την Ελευθερία της Πληροφόρησης), ώστε να αποκτήσει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Την ίδια ώρα, το 2016, ο Μπράντ Πιτ φέρεται να βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI και το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, για ένα περιστατικό στο οικογενειακό ιδιωτικό αεροσκάφος.

Ο Πιτ φέρεται να ήρθε σε διαπληκτισμό και με τον γιο του ζευγαριού, Μάντοξ όταν ο 15χρονος παρενέβη στον τσακωμό των γονιών του. Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ διέψευσαν ότι έκανε κακό στο γιο του.

Λίγο μετά το περιστατικό, το διάσημο ζευγάρι πήρε διαζύγιο και ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε να πίνει, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version