Η απάντηση της 27χρονης για τη σχέση της με 30 χρόνια μεγαλύτερο άνδρα

default image

Η Τζέσικα Λόουντς "λάνσαρε" το νέο της έρωτα στο instagram κάνοντας τα gossip ΜΜΕ στην Αμερική να αναζητούν τον 30 και χρόνια μεγαλύτερο άνδρα που της έκλεψε την καρδιά. Την απάντηση τελικά έδωσε ο ίδιος ο ώριμος ηθοποιός, γνωστός από σειρά κωμικών ταινιών στις ΗΠΑ (pics+vid)

Αν και χιλιοειπωμένο, στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι. “Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά” και μπορεί να φέρει κοντά ακόμη και τα πιο.. αταίριαστα φαινομενικά άτομα. Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η αποκάλυψη ενός νέου έρωτα στο Hollywood, της καλλονής 27χρονης Jessica Lowndes με τον 58χρονο Jon Lovitz. Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο spin off της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” έκανε όλο το τελευταίο διάστημα πρόμο στο νέο της έρωτα μέσα από το instagram, για να έρθει τελικά ο 58χρονος κωμικός να αποκαλύψει την ταυτότητα του Mr Big που της έκλεψε την καρδιά.

“Στις γέρικες αγελάδες αρέσει το φρέσκο χορτάρι” έγραφε την περασμένη εβδομάδα η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Λόουντς, με τημ ίδια να σχολιάζει: “Και εδώ λατρεύω τις γέρικες αγελάδες”.

Μερικές μέρες αργότερα πόσταρε το χέρι του μυστηριώδους ώριμου άνδρα να θωπεύει τα πόδια της και έγραφε: “Τα χέρια του είναι ‘σοφά’ και λένε χιλιάδες ιστορίες”

Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία, χωρίς σχόλιο, στην οποία έδειχνε σε όσους την ακολουθούν ένα μονόπετρο, υπονοώντας πως δέχτηκε πρόταση γάμου.

Ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο στο κρεβάτι, στο οποίο η όμορφη ηθοποιός ξυπνά όταν ο αγαπημένος της την βιντεοσκοπεί να φορά μόνο το… σεντόνι της.

Και μια και το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Καθολικοί γιόρτασαν το Πάσχα, η 27χρονη ντύθηκε κουνελάκι μόνο για τον αγαπημένο της, τον οποίο βέβαια δεν αποκάλυπτε ούτε σε αυτή της τη φωτογραφία.

Το σασπένς και το μυστήριο διέλυσε ο ίδιος ο 58χρονος κωμικός που πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία πλάι στην ηθοποιό στην οποία σημείωνε. “Πάσχα με το κουνελάκι μου, την Τζέσικα Λόοντς!!”

Αντιδράσεις και κριτική

Η κριτική στο ζευγάρι ήταν άμεση, ειδικά από τους ίδιους τους ακολούθους τους στα social media. Δεκάδες ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν λόγο για στημένο ειδύλλιο, πίσω από το οποίο κρύβεται κάποια νέα δουλειά στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Δεν έλειψαν όμως και οι πιο… επιθετικοί.

“Ωραία η κόρη σου” σημειώνει ένας, στον οποίο ο ηθοποιός απαντά: “Ωραία η ζήλια”, ενώ άλλος χρήστης του twitter γράφει: “Η απόδειξη πως τα χρήματα είναι η απάντηση. Ευχαριστώ Τζον”, για να λάβει την απάντηση: “Ευχαρίστησή μου! Τώρα δούλεψε ώστε να αποκτήσεις προσωπικότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα