Η εφορία 'έστειλε' τον Αθερίδη σε ψυχολόγο

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ EUROKINISSI

Ο ηθοποιός μίλησε για την πιο πρόσφατη δύσκολη φάση που έχει περάσει

Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πέρασε πέρυσι λόγω αυξημένων υποχρεώσεων προς την εφορία μίλησε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου για να το διαχειριστεί.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό DownTown ο ηθοποιός είπε ότι νόμιζε πως είχε κατάθλιψη και κρίσεις πανικού λόγω των οικονοµικών. «Πέρασα μια τραγική περίοδο. Πήγα σε ψυχολόγο γιατί νόμιζα ότι είχα κατάθλιψη, ότι είχα κρίσεις πανικού. Τελικά μου είπε ότι δεν είχα τίποτα από όλα αυτά. Είχα πάθει έντονο στρες από τις οικονομικές μου εκκρεμότητες στην εφορία» αποκάλυψε ο Θ. Αθερίδης.

«Δεν έβγαιναν με τίποτα τα χρήματα που μου ζητούσαν από την εφορία. Με τσάκισαν στην κυριολεξία. Δεν έβλεπα από πουθενά φως, ήμουν σε πλήρη ακυβερνησία. Αλλά δεν χρωστάω μόνο εγώ. Ρώτησα και έμαθα ότι αυτό έχει αυτή τη στιγμή το 70% των Ελλήνων. Έπρεπε να κουλάρω, να το φιλοσοφήσω, να κρατήσω μια απόσταση από τα γεγονότα, να κάνω ό,τι μπορώ και για ό,τι δεν μπορώ να μην αγχώνομαι. Να χαλαρώσω. Είναι δύσκολο αλλά το δουλεύω» συμπλήρωσε.

Τώρα, πάντως, δηλώνει ότι είναι καλά και σε δημιουργική ανανεωτική φάση. «Γράφω μια κινηματογραφική ταινία, παίζω κάθε βράδυ στο θέατρο, περιμένω να δω την πρεμιέρα της ταινίας Καζαντζάκης, όπου κάνω τον Ζορμπά. Γενικά είμαι καλά γιατί είμαι σε κίνηση και όταν είμαι σε κίνηση, είμαι καλά. Δεν βαλτώνω».

SHARE:

24Media Network