Η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει στο remake της “Πολυκατοικίας”

Η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει στο remake της “Πολυκατοικίας”
Ειρήνη Στεριανού Instagram

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model ως μοντέλο, ωστόσο, τώρα θα την δούμε ως ηθοποιό στην "Πολυκατοικία", της νέας σειράς του ΣΚΑΙ. Επίσης, έχει συμμετάσχει στη νέα ταινία "Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 5".

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model αφήνει για λίγο πίσω της το μόντελινγκ και αναλαμβάνει ρόλο ηθοποιού στο remake της “Πολυκατοικίας”, της νέας σειράς με τίτλο “Θα γίνει της πολυκατοικίας” που θα δούμε φέτος στον ΣΚΑΙ και την οποία αγαπήσαμε μέσα από το MEGA.

Η Ειρήνη Στεριανού φαίνεται πως αγαπά την υποκριτική και ότι έχει κάνει μια στροφή στην ηθοποιία, αφού πέρα από την “Πολυκατοικία”, συμμετείχε στην ταινία “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 5”, υποδυόμενη μια από τις μαθήτριες, όπως και η Στέλλα Μιζεράκη του Power of Love. 

Η είδηση για τη συμμετοχή της στην “Πολυκατοικία” έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε σε insta stories φωτογραφίες μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Βαγγέλη Θωμόπουλο, αλλά και με τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη.

Η Ειρήνη Στεριανού, βέβαια, συνεχίζει να κάνει διάφορες φωτογραφίσεις ως μοντέλο, ενώ πλέον έχει αλλάξει και το look της. Τα κοντά της μαλλιά που θυμόμαστε από το GNTM έχουν μακρύνει, ενώ έχει αλλάξει και την απόχρωσή τους. Δείτε μερικές φωτογραφίες από το Instagram της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα