Ειρήνη Στεριανού: Από το GNTM στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5” ως μαθήτρια

Ειρήνη Στεριανού: Από το GNTM στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5” ως μαθήτρια
Ειρήνη Στεριανού Instagram

Η ταινία "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5" είναι γεγονός. Μία εκ των πρωταγωνιστριών θα είναι η Ειρήνη Στεριανού, πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model, αλλά και η Στέλλα Μιζεράκη, πρώην παίκτρια του Power of Love 1.

Οχτώ χρόνια μετά από την τελευταία ταινία, άλλο ένα σίκουελ του θρυλικού “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” πρόκειται να δούμε στους κινηματογράφους. Τα πρόσωπα που θα παίξουν, πάντως, φαίνεται πως θα μας ξαφνιάσουν, αφού μία εκ των πρωταγωνιστριών θα είναι η Ειρήνη Στεριανού, πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένα ρόλο θα έχει και η Στέλλα Μιζεράκη, πρώην παίκτρια του Power of Love 1.

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5” σε πρόσφατη συνέντευξή της:

“Είναι η πρώτη μου φορά στον χώρο της υποκριτικής και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό, Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε ιδιαίτερα, γιατί είναι πολύ κοντά σε μένα ο ρόλος, κάνω λίγο τη ναζιάρα, όπως ήμουν και στο παιχνίδι. Προσποιούμαι μια αφελή μαθήτρια.

Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ηθοποιός, οπότε μπορώ να δεχτώ οποιαδήποτε κριτική…αλλά με επιείκεια. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Είναι κάτι που μου αρέσει και αν δω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω, ίσως να μπω και σε μια δραματική σχολή αργότερα. Βλέπω ότι μου αρέσει πολύ αυτό το επάγγελμα, οπότε θα το ήθελα.”

“Μου αρέσει πάρα πολύ που θα συμμετέχω στην ταινία, είναι μία καινούρια εμπειρία για εμένα. Μπορώ να πω πως ο ρόλος μου, είναι κάτι βασισμένο στην Ειρήνη, είναι μία ναζιάρα μαθήτρια και νομίζω πως το χω αυτό με το νάζι. Επειδή το νάζι με χαρακτηρίζει, νομίζω ότι μου είναι κάτι πολύ εύκολο”, συμπλήρωσε σε άλλη της συνέντευξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα