Η “Eleven” του Stranger Things “μεταμορφώθηκε” – Η ανάρτηση στο Instagram

Η “Eleven” του Stranger Things “μεταμορφώθηκε” – Η ανάρτηση στο Instagram
Η "Eleven" από τη σειρά του Netflix, Stranger Things Youtube @Netflix UK & Ireland

Η Millie Bobby Brown το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε το Instagram κυρίως για την προώθηση κοινωνικών ζητημάτων. Όμως με πρόσφατη δημοσίευση έκανε την έκπληξη.

Η Millie Bobby Brown ή αλλιώς “Eleven” ως πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Stranger Things με μια ανάρτηση – έκπληξη στο Instagram άφησε τους θαυμαστές της άναυδους.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης κυρίως για την προώθηση κοινωνικών ζητημάτων, όπως το κίνημα Black Lives Matter, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Στην τελευταία της δημοσίευση, όμως έκανε την έκπληξη. Η Millie με ξανθά μακριά μαλλιά, ένα ροζ μπικίνι και τον τετράποδο φίλο της απολάμβανε την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα στην αυλή της.

Τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα θετικά για τις αλλαγές στην εμφάνισή της ενώ οι ακόλουθοι της, την ευχαρίστησαν επίσης για τη συμβολή της στο αντιρατσιστικό κίνημα.

Πρόσφατα, η 16χρονη ηθοποιός προκάλεσε “θόρυβο” γύρω από το όνομά της, μετά την είδηση πως για κάθε επεισόδιο του Stranger Things πληρωνόταν 350.000 δολάρια.

Αυτή την περίοδο τα γυρίσματα της 4ης σεζόν βρίσκονται σε παύση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ η σειρά πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας από την επόμενη χρονιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα