Η Γαρμπή αυτοτρολάρεται με Σάσα από “Ντόλτσε Βίτα”

Η Γαρμπή αυτοτρολάρεται με Σάσα από “Ντόλτσε Βίτα”
Η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή Instagram

Όταν ο στίχος του Καββαδία παραπέμπει στα χρόνια της δόξας της Καίτης Γαρμπή, δια στόματος της ασύγκριτης περσόνας Σάσας Παπαδήμα από την σειρά του MEGA

Αν υπήρχε βραβείο αυτοτρολαρίσματος, τότε αυτό θα το κέρδιζε επάξια η Καίτη Γαρμπή. Όπως ίσως γνωρίζετε, η τραγουδίστρια έχει λανσάρει – εικάζουμε πως είναι η μόνη στην Ελλάδα – τη δική της σειρά emoticons, εικονιδίων δηλαδή που χρησιμοποιούν οι χρήστες του “chatting”, τα περίφημα Kaitojis. 

Σε αυτά μπορεί κανείς να βρει την εκδοχή της Καίτης Γαρμπή σε καρτούν και μια σειρά από ατάκες και φράσεις που παραπέμπουν στα τραγούδια της. Ωστόσο, το τελευταίο από τη λίστα, εκείνο που ανάρτησε για καλό καλοκαίρι στο προσωπικό της instagram, ήταν εμπνευσμένο από την ποίηση του Καββαδία. 

Η τραγουδίστρια φυσικά, πάτησε πάνω σε γνωστή ατάκα από το επιτυχημένο σήριαλ του MEGA, “Ντόλτσε Βίτα”, όπου ο στίχος του ποιητή παραφράζεται  και από “έβραζε το κύμα του γαρμπή”, γίνεται “έβραζε το κύμα της Γαρμπή”. Ιδού και το θαλασσινό emoticon. 

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, η Καίτη Γαρμπή βρήκε και πόσταρε και το απόσπασμα από τη θρυλική σειρά, όπου η Σάσα (Κατιάνα Μπαλανίκα) περιγράφει στην φίλη της Χριστίνα πως θα ξελογιάσει τον ποιητή, αναφερόμενη σε στίχους του Καββαδία. Μόνο που έχει αντιληφθεί κάπως διαφορετικά τον πρώτο, πρώτο στίχο του ποιήματος. 

Δείτε το Insta Story:

Όλα αυτά με το αριστοτεχνικό συγγραφικό ταλέντο των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, οι οποίοι πριν από 22 χρόνια σύστηναν στο κοινό μια σειρά που αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτική, χάρη στο χιούμορ και την μαεστρία της, στην επανάληψη και το χρόνο. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα