Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Snik
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK Instagram

Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Snik, αλλά και τι του μαγειρεύει η ίδια, αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στη νέα της εκπομπή.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, “Pop Up” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στον “Εφιάλτη στην Κουζίνα”.

Ο γνωστός σεφ δεν δίστασε κάποια στιγμή να πάρει ο ίδιος τη θέση του δημοσιογράφου κάνοντας ερωτήσεις στο γνωστό μοντέλο και πρώην κριτή του GNTM.

Μεταξύ άλλων την ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του αγαπημένου της, του γνωστού καλλιτέχνη της τραπ, Snik, αλλά και τί του μαγειρεύει.

Η ίδια απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: “Μαγειρεύω καθημερινά φαγητά, μακαρόνια με κιμά, φασολάκια. Ο Snik τρώει τα πάντα, καθημερινά φαγητά και πιο πολύ του αρέσουν οι πανσετούλες με πατάτες στον φούρνο”, δήλωσε.

Επόμενη ερώτηση του Έκτορα Μποτρίνι ήταν “τι τρώει όταν δουλεύει και θέλει να είναι πιο ελαφρύς”, με την Ηλιάνα να απαντά” Το ίδιο τρώει. Γιατί να είναι πιο ελαφρύς; Πρέπει να έχει ενέργεια. Ελληνικά μεσογειακά φαγητά. Να τρώτε παιδιά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα