Η Jennifer Lawrence δεν γουστάρει πλέον τις selfies με τους θαυμαστές της

Η Jennifer Lawrence δεν γουστάρει πλέον τις selfies με τους θαυμαστές της

Η πρωταγωνίστρια του Passenger δήλωσε πως δεν θα επιτρέπει πλέον σε θαυμαστές της να βγαίνουν selfie μαζί

Η Jennifer Lawrence γνώρισε τη δόξα νωρίς. Και όπως κάθε σταρ που γίνεται απότομα διάσημος, μάλλον έπαθε ναυτία. Σε δηλώσεις της στην daily telegraph, η Αμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε πως δεν πρόκειται να βγει ξανά selfie με θαυμαστές της. Κι αυτό έπειτα από μια σειρά από ευτράπελα κατά την επαφή της με φανατικούς θαυμαστές της, πολλοί από τους οποίους αποδείχτηκαν υπέρ του δέοντος διαχυτικοί.

"Άρχισα να γίνομαι εξαιρετικά αγενής και να κλείνομαι στον εαυτό μου" είπε η 26χρονη ηθοποιός. "Έχω την αίσθηση πως ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε φίλοι επειδή είμαι διάσημη και νιώθουν σαν να με γνωρίζουν - αλλά εγώ δεν τους ξέρω" πρόσθεσε. Η Lawrence θέλησε να δικαιολογήσει την απόφασή της σαν μια κίνηση προστασίας της ιδιωτικότητάς της.

"Πρέπει να προστατέψω την ιδιωτική μου σφαίρα, λέγοντας, 'έχω μια περίεργη δουλειά - μην αφήσεις αυτό να γίνει η πραγματικότητα" σημείωσε χαρακτηριστικά. Η Lawrence είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο περιζήτηση ηθοποιός στο Hollywood, ενώ και οι αποδοχές της, την έχουν φέρει στην πρώτη θέση των πιο καλά αμειβομένων ηθοποιών στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

SHARE:

24Media Network