Η JLO θέλει 'παγκόσμια ειρήνη' ως δώρο για τα γενέθλιά της

Η JLO θέλει 'παγκόσμια ειρήνη' ως δώρο για τα γενέθλιά της

Η Λατίνα σταρ κλείνει σε λίγες ημέρες τα 47 και όπως δηλώνει, φέτος θα ήθελε ένα διαφορετικό δώρο. Με φόντο το μακελειό στο Ορλάντο, την επίθεση στη Νίκαια και το πραξικόπημα στην Τουρκία η JLO, θέλει δώρο "περισσότερη αγάπη και ενότητα"

"Εύχομαι ο κόσμος να βρει τον τρόπο να λύσει τις διαφορές του και να έχει περισσότερη αγάπη και ενότητα τώρα". Αυτά ήταν τα λόγια της Jennifer Lopez, όταν ρωτήθηκε τι δώρο θα ήθελε για τα 47α γενέθλιά της που πλησιάζουν. Η Λατίνα σταρ του τραγουδιού και του κινηματογράφου, δηλώνει ιδιαίτερα προβληματισμένη από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, ξεκινώντας από την επίθεση στο gay bar στο Ορλάντο, ως την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας και την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο "Love Make the World Go Around" με το οποίο αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στο Ορλάντο.

"Ήταν ένα τραγούδι για τις προσωπικές σχέσεις και την αγάπη και σκέφτηκα όταν συνέβη το περιστατικό, το οποίο ήταν το πρώτο σε μια σειρά από τραγικά γεγονότα που συνέβησαν, σκέφτηκα 'ας κάνουμε κάτι γι' αυτό'" σημείωσε στο eonline η JLΟ και εξήγησε: "Ένιωσε την ανάγκη να πω κάτι ή να κάνω κάτι. Και αποφάσισα πως ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το τραγούδι. Άκουσα το κομμάτι εντελώς διαφορετικά από εκείνη τη στιγμή".

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά για την τηλεόραση του NBC, σε μια εκδήλωση όπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονταν και 50 επιζήσαντες του Ορλάντο:

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως οι στίχοι του τραγουδιού τροποποιήθηκαν αναλόγως ώστε να "μιλούν για την ιδέα της αγάπης και της περηφάνιας και της ενότητας, αλλά και του να μην φοβόμαστε να δίνουμε την αγάπη μας στον κόσμο με κάθε κόστος. Μάλιστα η τραγουδίστρια και ο έτερος δημιουργός του τραγουδιού αποφάσισαν να δωρίσουν το 100% των εσόδων από τις ηλεκτρονικές λήψεις του ως και τον Οκτώβρη στον ισπανόφωνο οργανισμό "Somos Orlando", ο οποίος ασχολείται με τους νεκρούς και τις οικογένειες τους στο Ορλάντο. 

Θυμίζουμε πως ένας άνδρας, που όπως όλα δείχνουν έδρασε μόνος του, οπλισμένος με ένα περίστροφο και ένα αυτόματο τουφέκι, σκότωσε τουλάχιστον 50 ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον 53 σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου συχνάζουν ομοφυλόφιλοι στο Ορλάντο, νωρίς το πρωί της 12ης Ιουνίου σε μία από τις πλέον πολύνεκρες μαζικές δολοφονίες στην αμερικανική ιστορία.

SHARE:

24Media Network