Ταραμπάνκο-Λάγιος: Ερωτευμένοι από τις Άλπεις μέχρι την Αθήνα

Ταραμπάνκο-Λάγιος: Ερωτευμένοι από τις Άλπεις μέχρι την Αθήνα
Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος είναι ερωτευμένοι και φαίνεται. Ο φωτογραφικός φακός τους "έπιασε" σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από τις Άλπεις.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ζει τον έρωτα με τον νέο της σύντροφο επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο και δεν το κρύβει. Μπορεί στο GNTM να την είχαμε δει να φωτογραφίζεται σε τρυφερά ενσταντανέ με τον πρώην αγαπημένο της Γιάννη Χαλβατζή, όμως τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα για το όμορφο μοντέλο.

Η Κάτια γνώρισε τον Γιώργο και  μαζί επισκέφθηκαν ττις Ελβετικές Άλπεις και συγκεκριμένα το Andermatt, με υψόμετρο 1437 μέτρα, έναν ιδανικό προορισμό για σκι, αλλά και… instagram stories.

Οι δυό τους μοιράστηκαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας μέσα από τα social media, ενώ η Κάτια δείχνει ιδιαίτερα ερωτευμένη και ανανεωμένη.

Το ζευγάρι, μπορεί να πέρασε τρυφερά τετ α τετ στις Ελβετικές Άλπεις, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να γιορτάσουν τον έρωτα τους και επιστρέφοντας στην Αθήνα. Οι δυο τους έκαναν έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και τα χαμόγελα δεν κρύβονταν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα