Κάτια Ταραμπάνκο: Η φωτογραφία με νέο μονόπετρο και το σχόλιο του πρώην συντρόφου της

Κάτια Ταραμπάνκο: Η φωτογραφία με νέο μονόπετρο και το σχόλιο του πρώην συντρόφου της
Κάτια GNTM Glomex

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε, κέρδισε το ριάλιτι μοντέλων και ξαναερωτεύτηκε. Η φωτογραφία με το μονόπετρο και το σχόλιο του πρώην συντρόφου της.

Μία από τις νικήτριες του φετινού GNTM, το πρόσωπο που ξεχώρισε και πολυσυζητήθηκε φέτος, η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται ξανά στο κέντρο της δημοσιότητας.

Όλοι θυμούνται τη στιγμή που στον τελικό του GNTM ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής, της έκανε πρόταση γάμου. Η ίδια τότε φάνηκε ιδιαίτερα έκπληκτη, ενώ δεν έδωσε καμία ξεκάθαρη απάντηση.

Στη πορεία βέβαια άλλαξαν πολλά στη μεταξύ τους σχέση αφού πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Κάτια να έχει βρει ήδη νέο σύντροφο. 

Ο νέος άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι συγγραφέας και ονομάζεται Γιώργος Λάγιος. Αυτές τις μέρες μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται σε ρομαντική απόδραση στις ελβετικές Άλπεις και κάνουν σκι.

Σε ένα από τα stories που δημοσίευσε το μοντέλο στο Instagram, η διάσημη φανταστική περσόνα Soulaglamorous διέκρινε ένα μικρό μονόπετρο στο χέρι του μοντέλου. Έκανε το στιγμιότυπο print screen, το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε τον Γιάννη Χαλβατζή να απαντήσει στο αν το δαχτυλίδι που φορά η Κάτια στο χέρι της είναι εκείνο της τηλεοπτικής πρότασης γάμου. 

Instagram

Φυσικά ο Γιάννης Χαλβατζής δεν το άφησε ασχολίαστο και με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Είναι αυτό δαχτυλίδι για diastimovlaxo μωρέ; Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη στο ρέιντζ». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα