Η Katy Perry φίλησε παρθένο και δεν του άρεσε

Η Katy Perry φίλησε παρθένο και δεν του άρεσε
YOUTUBE

"He kissed a girl but he didn't like it".Ο έφηβος δήλωσε παλαιών αρχών, που δεν ήθελε να σπαταλήσει έτσι το πρώτο του φιλί.

Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry 'παραπλάνησε' έφηβο διαγωνιζόμενο στο American Idol, ώστε να του κλέψει το πρώτο του φιλί και όλα αυτά με τις κάμερες να γράφουν. Ωστόσο, η κριτής του talent show δεν περίμενε όλα όσα θα επακολουθούσαν. Ο 20χρονος παρθένος δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κίνηση της και τόνισε πως αν τον ρωτούσε, εκείνος θα αρνούνταν ένα φιλί στο στόμα από την διάσημη τραγουδίστρια.

"Δουλεύω σε ταμείο και μου αρέσει πολύ, γιατί στη δουλειά μου συναντώ πολλά όμορφα κορίτσια και κανένα δεν μπορεί να φύγει χωρίς να με χαιρετίσει". Με αυτά τα λόγια ο 20χρονος Μπέντζαμιν Γκλέιζ όταν παρουσιάστηκε στους κριτές του αμερικάνικου σόου που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Όταν ο Λάιονελ Ρίτσι τον ρώτησε ωστόσο αν έχει φιλήσει κορίτσι και αν του άρεσε, δανειζόμενος το στίχο του hit της Katy Perry, εκείνος απάντησε όχι. "Δεν έχω υπάρξει ακόμη σε σχέση και άρα δεν έχω φιλήσει κορίτσι".

Τότε ήταν που η Katy Perry τον κάλεσε να πλησιάσει τους κριτές για να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο. Ο διαγωνιζόμενος υπάκουσε, ωστόσο εκείνη τον "ξεγέλασε" και του έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. "Ήθελα να φυλάξω το πρώτο μου φιλί για την πρώτη μου σχέση. Ήθελα να είναι ιδιαίτερο" σχολίασε εκείνος δυσαρεστημένος στους New York Times. "Ξέρω πως πολλοί θα ήταν ενθουσιασμένοι. Όμως εγώ μεγάλωσα σε συντηρητική οικογένεια και ένιωσα άβολα" σχολίασε.

Οι αντιδράσεις στο περιστατικό πολλές, μέσα από τα social media, με αρκετούς να σχολιάζουν πως αν στη θέση της τραγουδίστρια ήταν ένας άνδρας που επιχειρούσε το ίδιο σε ένα κορίτσι, όλοι θα έσπευδαν να καταδικάσουν το γεγονός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γάλλος παρουσιαστής φίλησε στο στήθος καλεσμένη της εκπομπής

SHARE:

24Media Network