Η κόρη του Paul Walker μηνύει την Porsche

default image

Ο διάσημος ηθοποιός επέζησε της πρόσκρουσης, αλλά κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche, όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσε η κόρη του κατά της εταιρείας (Pics+Vids)

Μήνυση κατά της Porsche, για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα της, θα καταθέσει η κόρη του Paul Walker, Meadow.

Στη μήνυσή της, η Meadow Walker αναφέρει, ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και έχασαν τη ζωή τους ο διάσημος ηθοποιός και ο φίλος του, Roger Rondas, είχε ελαττώματα στον σχεδιασμό.

Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της, ο Walker και ο Rondas, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, παγιδεύτηκαν σε αυτό κατά την πρόσκρουση, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στο σημείο του δυστυχήματος.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 40χρονος Paul Walker επέζησε κατά τη σύγκρουση, αλλά κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ιατροδικαστές απέδωσαν το δυστύχημα στην υπερβολική ταχύτητα, χαρακτηρίζοντας τον θάνατο των δύο ανδρών ως δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν είχε προσκρούσει σε ένα δέντρο τον Δεκέμβριο του 2013 και είχε τυλιχθεί στις φλόγες στην πόλη Σάντα Κλαρίτα της βόρειας Καλιφόρνιας.

Η τελική έκθεση των ιατροδικαστών ανέφερε επίσης, ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα. Ο οδηγός και φίλος του Walker, Roger Rondas, την ώρα του δυστυχήματος “οδηγούσε την κόκκινη Porsche Carrera GT με μια επικίνδυνη ταχύτητα, περίπου στα 160 χιλιόμετρα την ώρα”. Τότε, “για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς (…) και κόπηκε στα δύο”, ενώ “το μεγαλύτερο μέρος του οχήματος μετατράπηκε σε στάχτες”.

Τα αποτελέσματα στις αιματολογικές εξετάσεις είχαν βγει αρνητικά τόσο για την ύπαρξη αλκοόλ όσο και ναρκωτικών ουσιών, περιλαμβανομένων της κοκαΐνης, οπιούχων σκευασμάτων και της μαριχουάνας στον 40χρονο Walker και τον 38χρονο Rondas.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα