Η Lady Gaga είναι η Harley Quinn και το εννοεί – Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Joker: Folie à Deux”

Η Lady Gaga είναι η Harley Quinn και το εννοεί – Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Joker: Folie à Deux”
Lady Gaga 2023 Jordan Strauss/Invision/AP

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες της Lady Gaga η οποία υποδύεται την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι στη συνέχεια του "Joker" σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς.

Η Lady Gaga υποδύεται τη Χάρλει Κουίν (Harley Quinn), την πρώην ψυχίατρο στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα και τον γύρο του διαδικτύου κάνουν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της συνέχειας του “Joker” σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς, του Joker: Folie à Deux“.

Φορώντας ένα κόκκινο σακάκι και μία ασπρόμαυρη μπλούζα, όπου οι ρόμβοι πρωταγωνιστούν, η Lady Gaga φαίνεται πως έχει πάρει πολύ σοβαρά τον νέο της ρόλο, μετά τις ταινίες “A Star Is Born”, το “House of Gucci”, αλλά και το τραγούδι που ερμήνευσε για την ταινία “Top Gun: Maverick”.

Η Χάρλι Κουίν (Harley Quinn) είναι η πρώην ψυχίατρος με το όνομα Δρ. Χαρλίν Κουίνζελ που ερωτεύτηκε τον Τζόκερ, ο οποίος ήταν ασθενής της και αργότερα έγινε βοηθός του και σύντροφός του. Το ψευδώνυμό της είναι βασισμένο στον Αρλεκίνο. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή διαδρομή επιτυχίας, χειραφετημένη από τον συγκεκριμένο “κακό”.

Έχει παιχτεί στην μεγάλη οθόνη τρεις φορές από τη Μάργκο Ρόμπι (στο κακό Suicide Squad, στο καλό Suicide Squad, και στο Birds of Prey) ενώ “τρέχει” και μια δική της σειρά κινουμένων σχεδίων.

Η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Μία πρώτη γεύση από το “Joker: Folie à Deux“, το sequel της ταινίας “Joker” με τον Joaquin Phoenix, έδωσε στο κοινό ο σκηνοθέτης Todd Phillips και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η συνέχεια θα είναι καθηλωτική.

Μπορεί η ταινία “Joker: Folie à Deux” να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ημέρα 1. Το αγόρι μας. #joker“, έγραψε (το Σάββατο 10/12) ο Phillips στο σχόλιο που συνόδευσε τη σκοτεινή ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία βλέπουμε και πάλι τον Joaquin Phoenix ως Άρθουρ Φλεκ να είναι ξαπλωμένος και να ξυρίζεται, ενώ εντυπωσιακή είναι για ακόμη μια φορά η εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού καθώς φαίνεται φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα