Η Λίντα Ευαγγελίστα έγινε γιαγιά

Canadian top model Linda Evangelista wears a green sweater with slide fasteners and a see-through muslin long skirt for Chloe's 1996 spring/summer ready-to-wear collection designed by German fashion designer Karl Lagerfeld and presented in Paris Monday October 16, 1995. (AP PHOTO/Remy de la Mauviniere)
Canadian top model Linda Evangelista wears a green sweater with slide fasteners and a see-through muslin long skirt for Chloe's 1996 spring/summer ready-to-wear collection designed by German fashion designer Karl Lagerfeld and presented in Paris Monday October 16, 1995. (AP PHOTO/Remy de la Mauviniere) ASSOCIATED PRESS

Το σούπερ μόντελ που έμεινε στη συνείδηση του πλανήτη ως η πιο διάσημη γυναίκα επί δύο δεκαετίες είναι πλέον γιαγιά

"Είναι επίσημο. Είμαι πλέον γιαγιά" έγραψε το Top Model που ανάρτησε τη φωτογραφία με το εγγονάκι της στο instagram. Η γυναίκα σύμβολο της ομορφιάς για μια ολόκληρη εποχή είναι πλέον 52 ετών. Η Ευαγγελίστα παντρεύτηκε το 1987 τον τότε ατζέντη της Τζέραλντ Μάρι, ο οποίος είχε ήδη μια κόρη, τη Ροξάν από περασμένο γάμο. Το μοντέλο ανέλαβε έτσι τη θέση της μητριάς της.

Αν και ο γάμος δεν κράτησε πολύ και το ζευγάρι χώρισε το 1993, το μοντέλο διατήρησε άριστες σχέσεις με την Ροξάν μέχρι και σήμερα που εκείνη έγινε μητέρα. Η ίδια η Ευαγγελίστα έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ογκάστιν - Τζέιμς, ο οποίος είναι σήμερα 11 ετών.

Η Λίντα θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, με την εικόνα της να φιγουράρει στο εξώφυλλο περισσοτέρων από 700 περιοδικά. Αποκαλείται και χαμαιλέοντας της βιομηχανίας μόδας και η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο επί δύο δεκαετίες (το '80 και το '90).

ADVERTISING

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1998 και ανακηρύχθηκε το "καλύτερο σούπερ μόντελ όλων των εποχών" από την τηλεοπτική εκπομπή Fashion File το 2008.

AP PHOTO/Remy de la Mauviniere

SHARE:

24Media Network