Η Λίντσεϊ Λόχαν στον κόσμο της: ‘Αφήστε ήσυχο τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν’

Η Λίντσεϊ Λόχαν στον κόσμο της: ‘Αφήστε ήσυχο τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν’
FILE - This Oct. 16, 2016 file photo shows actress Lindsay Lohan at the entrance of the Lohan Nightclub during the opening night in Athens, Greece. New York states highest court has agreed to allow Lohan to appeal her lawsuit against the makers of Grand Theft Auto, who the actress says used her likeness in the video game without permission. (AP Photo/Yorgos Karahalis, File) AP Photo/Yorgos Karahalis, File

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις συμπαράστασης του κακού κοριτσιού του Χόλιγουντ προς τον κινηματογραφικό παραγωγό που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πολλές συναδέλφους της

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει συνηθίσει το κοινό της στις προκλήσεις, αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της. Εν μέσω των καταιγιστικών αποκαλύψεων για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σπεύδει να τον υπερασπιστεί, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο στους επικριτές του.

Σε βίντεο που ανέβασε σε προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η κάποτε πολλά υποσχόμενη ηθοποιός δηλώνει ότι νιώθει “πολύ άσχημα” για τον Γουάινσταϊν. Τονίζει επίσης ότι θεωρεί “λάθος” όλο αυτό που αντιμετωπίζει ο μεγαλοπαραγωγός με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Στο βίντεο που ανέβασε από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, η Λόχαν κάνει και… συστάσεις προς την Τζορτζίνα Τσάπμαν, τη σύζυγο του Γουάινσταϊν που τον εγκατέλειψε υπό το βάρος των αποκαλύψεων.

“Νομίζω ότι η Τζορτζίνα πρέπει να πάρει θέση και να σταθεί στο πλευρό του άντρα της”, είναι η “συμβουλή”| της.

“Δεν με πείραξε, ούτε μου έκανε ποτέ κακό. Γυρίσαμε πολλές ταινίες μαζί και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να σταματήσουν. Πιστεύω ότι είναι λάθος” συνεχίζει ακάθεκτη.

Για να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στο πρώην αφεντικό της, το βίντεό της συνοδευόταν και από ένα χαμογελαστό emoji με το όνομα “Χάρβεϊ”.

Η απόφαση αυτή της Λόχαν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Αποτέλεσμα; Τα βίντεό της “εξαφανίστηκαν” από το Instagram σε χρόνο ρεκόρ…

Σημειώνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αστέρων του Χόλιγουντ έχουν καταδικάσει απερίφραστα τις πρακτικές του Γουάινσταϊν. Από την Μέριλ Στριπ έως τον Τζορτζ Κλούνεϊ και από την Τζένιφερ Λόρενς μέχρι τον Μπεν Άφλεκ, οι σταρ όχι μόνο φρόντισαν να κρατήσουν αποστάσεις αλλά “άδειασαν” κανονικά το πρώην αφεντικό και συνεργάτης τους.

Η άλλη μοναδική εξαίρεση πλην της Λόχαν, που στήριξε εμμέσως τον παραγωγό, ήταν η σχεδιάστρια Ντόνα Κάραν. Που αφού άφησε να εννοηθεί ότι κάποιες γυναίκες… “πάνε γυρεύοντας” προκάλεσε “βροχή” από οργισμένα και υβριστικά σχόλια εναντίον της.

Η διάσημη σχεδιάστρια όχι απλώς ανακάλεσε, αλλά και ζήτησε συγγνώμη για την επίμαχη δήλωσή της, λέγοντας ότι παρερμηνεύτηκε.

Φωτό: AP Photo/Yorgos Karahalis, File

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα