Η Μαντόνα, η επέμβαση και η φωτογραφία που προκάλεσε πολλά ερωτήματα

Η Μαντόνα, η επέμβαση και η φωτογραφία που προκάλεσε πολλά ερωτήματα
Madonna Instagram

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία, μετά από έντονους πόνους στο γόνατο. Όμως η φωτογραφία που συνόδευε την ανακοίνωσή της ήγειρε ερωτήματα.

Η Μαντόνα ανακοίνωσε μέσω των social media πως πρόκειται να υποβληθεί σε μια θεραπεία, ύστερα από έντονους πόνους στο γόνατο. Η Μαντόνα έκανε την γνωστοποίηση μέσω Instagram, συνοδεύοντας την με δύο αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

“Επιτέλους θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο μου που λείπει. Εάν μπορούσα θα χοροπηδούσα από την χαρά μου, μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!”, έγραψε η 61χρονη ποπ τραγουδίστρια.

Η αναγεννητική ιατρική είναι μια διαδικασία αντικατάστασης ή ανάπλασης ανθρώπινων κυττάρων, ιστών ή οργάνων με σκοπό να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία του οργανισμού.

Η ταλαιπωρία της ποπ σταρ όπως φαίνεται δεν έχει τέλος, αφού πέρα από τους πόνους στο γόνατο, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας της “Madame X World Tour” είχε κολλήσει κορονοϊό, δίχως να το έχει καταλάβει ενώ περιγράφοντας την κατάσταση τόνισε πως την είχε καταβάλει σαν μια πολύ βαριά γρίπη.

“Όταν βγαίνει θετικό το τεστ αντισωμάτων σημαίνει ότι έχεις κορονοϊό. Προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, μαζί με πολλούς από την ομάδα” είχε επισημάνει η ποπ σταρ, ενώ είχε ακυρώσει όλα τα σόου της.

Madonna Instagram

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι φήμες που φούντωσαν για πρώτη φορά πέρσι τον Ιανουάριο σχετικά με το έαν και κατά πόσο έχει κάνει πλαστική επέμβαση στα οπίσθιά της, επαναλαμβάνονται.

Η φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανακοίνωση της πυροδότησε μια πληθώρα σχολίων, με πολλά από αυτά να κρίνουν αρνητικά την επιλογή της. Η τραγουδίστρια παρ’ όλα αυτά, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις δηλώσεις των θαυμαστών της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα