Η Monica Bellucci βγήκε selfie με την Kim Kardashian και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη

Η Monica Bellucci βγήκε selfie με την Kim Kardashian και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη

H Kim Kardashian αποφάσισε να ανεβάσει μια selfie με την Monica Bellucci και έκανε ένα από τα μεγαλύτερα επικοινωνιακά λάθη (Pics)

Η Kim Kardashian θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει selfieμε τη θεά Monica Bellucci και να την ανεβάσει στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, πιστεύοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση θα προσέθετε κάτι παραπάνω στη λαμπερή καριέρα της, μόνο που το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Από την πρώτη στιγμή που δημοσίευσε τη φωτογραφία δίπλα στη φαντασίωση κάθε άνδρα άρχισαν οι συγκρίσεις, τόσο από τα ιταλικά μέσα, που ασχολήθηκαν πρώτα με το θέμα, μιας η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Ρώμη, όπου είχαν πάει να παρακολουθήσουν την όπερα  La Traviata σε σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα. Όσο και από τους θαυμαστές της, οι οποίοι ψήφισαν για μια ακόμη φορά δαγκωτό Monica.

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες του Instagram έχουν σχολιάσει τη φωτογραφία, ενώ χιλιάδες άλλοι την έχουν μοιραστεί στο Facebook.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι περισσότεροι είναι ότι παρόλο που η είναι αρκετά χρόνια μικρότερη από τη Bellucci, δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση το σεξαπίλ της.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια Κιμ.

(Πηγή: blitzquotidiano)

SHARE:

24Media Network