Η Μόνικα Μπελούτσι και η κόρη της στη Πάρο – Δείτε φωτογραφίες

Η Μόνικα Μπελούτσι και η κόρη της στη Πάρο – Δείτε φωτογραφίες
Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ Petros Giannakouris / AP IMAGES - Instagram / @devacassel_

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Πάρου επέλεξε για μία ακόμα φορά η Μόνικα Μπελούτσι για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Μαζί της η κόρη της και ο σύντροφός της.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά έρχεται στη Πάρο η Μόνικα Μπελούτσι για τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς τον ίδιο προορισμό είχε επιλέξει και πριν ένα χρόνο. Είναι άλλωστε γνωστό πως η Ιταλίδα σταρ αγαπά πολύ το κυκλαδίτικο νησί, τις παραλίες και το φαγητό του.

“Λατρεύω την Ελλάδα, όταν είμαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου” είχε δηλώσει άλλωστε η Μπελούτσι στην ΕΡΤ, με αφορμή τη παράσταση για τη Μαρία Κάλλας η οποία ανέβηκε στη χώρα μας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τομ Βολφ. “Ίσως δεν είναι σύμπτωση που υποδύομαι την Μαρία Κάλλας που ήταν Ελληνίδα και ίσως είναι στην κουλτούρα μας η όλη σχέση μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας, μεταξύ της Ρώμης και της Αθήνας. Νομίζω ότι είμαι κόρη αυτών των δύο πολιτισμών” είχε δηλώσει ακόμη για τη παράσταση που είχε ανέβει στο Ηρώδειο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας

 

Η Μπελούτσι είχε έρθει και πέρυσι στη Πάρο μαζί με την κόρη της, κάτι που έγινε και φέτος. Μάλιστα, το account “soulaglamorous” εντόπισε την Ιταλίδα σε καφετέρια του νησιού, αλλά και σε μπαρ.

Μαζί με τη Ντεβά Κασέλ είναι ο σύντροφός της, Λούκα Σαλάντρα.

Σημειώνεται πως πρόσφατα, η κόρη της Μπελούτσι, Ντεβά Κασέλ, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την ομορφιά της, περπατώντας στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού οίκου Dolce&Cabbana. Η πρώτη άλλωστε κοινή εμφάνιση της Ντεβά και του Σαλάντρα ήταν σε σόου των Dolce & Gabbana. Η Ντέβα Κασέλ ειναι το πρόσωπο του δημοφιλούς ιταλικού οίκου, στο κομμάτι των αρωμάτων του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα