Η Ναταλία Γερμανού μιλά για το age shaming που έχει υποστεί - "Με λένε γριά"

H Ναταλία Γερμανού
H Ναταλία Γερμανού GLOMEX

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνει τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτοντας ορισμένα άσχημα σχόλια που της στέλνουν στα social media.

Για το ρατσισμό που βιώνει τα τελευταία χρόνια στα social media, αλλά και για τον Τάσο Ξιαρχό και την επικαιρότητα, έκανε λόγο το πρωί της Παρασκευής η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του "Καλύτερα δε γίνεται" μίλησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα", σχολιάζοντας θέματα που απασχόλησαν πρόσφατα το ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα, η Ναταλία μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό και για το λάθος που έκανε.

"Ίσως ο Τάσος το έκανε πάνω στον παρορμητισμό του και δεν κατάλαβε πόσο λάθος είναι. Πόσο λάθος είναι το body shaming, το age shaming και γενικά κάθε είδους shaming. Πρέπει να βάλουμε ένα Χ σε όποιον εισβάλλει στα όρια του άλλου" είπε.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για το αν θα έπαιρνε μια συνέντευξη από τον ίδιο.

"Όχι, δεν θα το έκανα. Θα το άφηνα να το κάνει κάποιος άλλος. Μπορεί να μην θέλω, μπορεί να μην μπορώ, μπορεί να μην πρέπει να το κάνω, δεν ξέρω ποια λέξη είναι πιο σωστή", δήλωσε.

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού για τον ρατσισμό που βιώνει

"Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί bullying. Εκτός από το body shaming υπάρχει και το age shaming. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως παλιόγρια όξω από την τηλεόραση και τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους, αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός.

Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα. Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το γριά", αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network