Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά τον “Ταχυδρόμο” σε σχολική γιορτή το 1999

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά τον “Ταχυδρόμο” σε σχολική γιορτή το 1999
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά τον "Ταχυδρόμο" σε σχολική γιορτή το 1999 Facebook / @Natassa Bofiliou

Η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράστηκε ένα βίντεο από το παρελθόν της, όταν τραγούδησε τον "Ταχυδρόμο" σε ηλικία 16 ετών, αποδεικνύοντας ότι είχε ταλέντο από τότε.

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποτελεί, αναμφισβήτητα, μία από τις καλύτερες γυναικείες φωνές της γενιάς της και μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες των τελευταίων χρόνων.

Δυναμική, εκφραστική και με φωνή που προκαλεί ρίγη, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιοσέβαστη καριέρα και να καθιερωθεί στη συνείδηση του μουσικόφιλου κοινού.

Η ίδια έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη μουσικής και έχει αποδείξει ότι “το ‘χει”, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Σωκράτης Μάλαμας κι άλλοι.

Η συνεργασία της, βέβαια, με τους Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Θέμη Καραμουρατίδη την ακολουθεί πιστά από το ξεκίνημά της έως τώρα και έχει αποφέρει σημαντικά τραγούδια στην ελληνική δισκογραφία.

Απόδειξη του ταλέντου της και της εξαιρετικής φωνής της αποτελεί και ένα βίντεο από το 1999, δηλαδή 21 χρόνια πριν, όταν η 16χρονη Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδούσε σε σχολική γιορτή τον “Ταχυδρόμο”.

Το βίντεο με την έφηβη Νατάσσα Μποφίλιου να τραγουδά μόνο με ένα πιάνο, ανήρτησε η ίδια στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και συγκινώντας το κοινό της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράστηκε την ιστορία του συγκεκριμένου βίντεο, γράφοντας:

Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασσέτες και βρήκε αυτό το βίντεο…

21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον “Ταχυδρόμο”. Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες.

Για την ιστορία…

3 καλοκαίρια μετά ο Κώστας Τσίρκας με γνώρισε στον Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον “Ταχυδρόμο” και μου χάρισαν την “Ασπιρίνη”.

Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι.

Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο.

Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο

Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο.

Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια.

Τυχερός αριθμός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα