Η πικρία Λιάγκα, η “αποχή” από τον ΑΝΤ1 και η απάντηση της Σκορδά

Η πικρία Λιάγκα, η “αποχή” από τον ΑΝΤ1 και η απάντηση της Σκορδά
Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά στους δημοσιογράφους σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε μεταξύ άλλων και στην εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά ANT1

Μια σειρά από... τηλεκαραμπόλες έβγαλαν τον παρουσιαστή εκτός προγράμματος, που δεν κρύβει την ενόχλησή του για το γεγονός πως παραμένει ανενεργός.

Το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με το γεγονός πως ο ΑΝΤ1 επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο πρόγραμμά του από το δεύτερο μισό της σεζόν, ήρθε στον γάμο του Αντώνη Ρέμου. Ο παρουσιαστής είχε αφήσει αιχμές για την απόφαση του σταθμού, ενώ η πικρία του επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός πως δεν έδωσε το παρών στην παρουσίαση του προγράμματος. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σταθμό και αναμένει να επιστρέψει στον αέρα από Γενάρη, βρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στους δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από βραδινή του έξοδο και αυτή τη φορά μίλησε ανοιχτά για το θέμα. Μάλιστα, πριν καν μιλήσει, σχολίασε δηκτικά την παρουσία του ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, λέγοντας: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι χρειάζεται, αφού δεν θα με παίξετε;».

«Για εμάς συνεχίζεται το καλοκαίρι και απ’ ό, τι φαίνεται θα συνεχίσει επί μακρόν» ανέφερε, ενώ όταν κάποιος από τους ρεπόρτερ σχολίασε πως αναμένεται να τον δούμε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τον Γενάρη είπε: «Στο τάξιμο δεν χάλασε καμιά δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες».

Θεωρώ ότι είναι άκομψο για εμένα να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος στο οποίο δεν είμαι

Σε ό, τι αφορά την ηχηρή απουσία του από την παρουσίαση προγράμματος πριν από δυο εβδομάδες είπε: «Θεωρώ ότι είναι άκομψο για εμένα να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος στο οποίο δεν είμαι». Σε κάθε περίπτωση, ο παρουσιαστής του Late Night Show τόνισε: «Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς και τιμώ το συμβόλαιό μου παρότι μένω ανενεργός».

Δεν έχασε η βενετιά βελόνι, θα επιζήσει ο ελληνικός λαός και χωρίς τον Λιάγκα στην τηλεόραση

«Δεν έχασε η βενετιά βελόνι, θα επιζήσει ο ελληνικός λαός και χωρίς τον Λιάγκα στην τηλεόραση. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα τελειώσει η καριέρα μου» συμπλήρωσε αστειευόμενος και πρόσθεσε πως το δυσκολότερο για εκείνον είναι να έχει συμβόλαιο, αλλά να μην μπορεί να εργαστεί.

Η θέση της Φαίης Σκορδά

Η παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα σχολίασε το θέμα ανοιχτά, παρότι έδειξε πως στέκεται κοντά στον παρουσιαστή στην προκειμένη περίπτωση. «Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από που προήλθαν» σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να βγούμε και να πούμε ‘αχ, Γιώργο είμαστε μαζί σου’». Η Φαίη Σκορδά εκτίμησε πως θα ήταν ίσως προτιμότερο ο Γιώργος Λιάγκας να είχε σπάσει το συμβόλαιό του όταν κόπηκε το Late Night. «Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα» ανέφερε πριν κλείσει το θέμα.

Δείτε το βίντεο:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα