Η Σάλμα Χάγιεκ συμβουλεύει: 'Το σεξ δεν είναι το κλειδί για έναν γάμο'

Η Σάλμα Χάγιεκ συμβουλεύει: 'Το σεξ δεν είναι το κλειδί για έναν γάμο'

Η γνωστή ηθοποιός εκμυστηρεύεται τη δική της συνταγή επιτυχίας για έναν γάμο διαρκείας.

Η Σάλμα Χάγιεκ σίγουρα... ξέρει!  Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ η οποία είναι παντρεμένη με τον εκατομμυριούχο Φρανσουά Χένρι Πινό από το 2009, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Red ότι αυτά που συμβαίνουν ανάμεσα στα... σκεπάσματα δεν είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία αλλά και την διάρκεια μίας σχέσης.

Η 49χρονη ηθοποιός δίνει μεγάλη έμφαση στην προσωπική της ζωή και όπως δηλώνει η ίδια είναι η πτυχή της ζωής της για την οποία νιώθει πιο υπερήφανη. 'Ένας καλός γάμος, γεμάτος αγάπη, αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ως σήμερα" και συνεχίζει "Ο σύζυγός μου είναι το σπίτι μου. Οποιαδήποτε εμπειρία έξω από τον πυρήνα της οικογένειάς μας θα την περιέγραφα ως μία περιπέτεια που την βιώνουμε παρέα''.

"Αν και αυτήν την περίοδο δίνω τον δικό μου αγώνα με την εικόνα του σώματός μου, το σημαντικό είναι ότι έχω επίγνωση του εαυτού μου. Προσπαθώ να έχω επαφή με κάθε κομμάτι του σώματός μου. Με κάνει να νιώθω σέξι.' είπε χαρακτηριστικά. "Η σεξουαλικότητα, αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε σένα, έχει να κάνει με το πόσο απολαμβάνεις το σώμα σου. Εάν συμπεριλάβεις τις αισθήσεις σου στην καθημερινότητά σου, τότε αυτόματα θα νιώθεις και θα είσαι πιο σέξι. Χόρεψε ακόμα κι αν δεν το 'χεις καθόλου. Όσο χάλια κι αν χορεύεις, χόρεψε! Μπορεί στην αρχή να μην είναι (καθόλου) σέξι οι κινήσεις σου, αλλά αυτή η αλληλεπίδραη με την ζωή θα σε κάνει να νιώθεις σέξι. Επίσης, ακόμη κι αν κάνετε δίαιτα, να απολαμβάνετε το φαγητό - σας παρακαλώ, δηλαδή!'

Πηγή: Yahoo celebrity

SHARE:

24Media Network