Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει σωσία και η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει σωσία και η ομοιότητα είναι εκπληκτική
Η Τζένιφερ Λόπεζ Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι το είδωλο της Connie Pena και η ομοιότητα μεταξύ τους καθηλωτική. Οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Η Connie Pena είναι η σωσίας της Τζένιφερ Λόπεζ και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη. Η δυο τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά πέρσι το καλοκαίρι. Με μια ανάρτηση στο Instagram η Pena εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη της για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Όπως εξήγησε, για εκείνη η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποτελεί είδωλο και η επιθυμία της να την γνωρίσει ήταν πολύ έντονη έντονη.

Τελικά, είχα την ευκαιρία να συναντήσω την κυρία Τζένιφερ Λόπεζ, τον θρύλο, το είδωλό μου και τη γυναίκα που με έχει παρακινήσει και επηρέασε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Αυτή η μέρα άλλαξε τη ζωή μου. Περίμενα τόσο πολύ για αυτή τη στιγμή. Ποτέ δεν ήμουν τόσο αγχωμένη στη ζωή μου!

Το μόνο πράγμα που μπορούσα να βγάλω από το στόμα μου ήταν να την ευχαριστήσω που ήταν αυτή και το πόσο έμπνευση ήταν για μένα και πώς εργάζομαι πολύ σκληρά για να της παρουσιάσω αφιέρωμα προς τιμήν της.”, έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#swing #merengue #latindance #latinswing #explore #explorepage✨ #reels #reelsinstagram #tiktok #dance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connie Pena (@conniepena) στις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα