Βίντεο: Πήρε φωτιά η ΒΜW της Αλεξανδράτου με εκείνη οδηγό στην Κηφισίας

Βίντεο: Πήρε φωτιά η ΒΜW της Αλεξανδράτου με εκείνη οδηγό στην Κηφισίας

Η πανάκριβη, ΒΜW σειρά 6, δεν άντεξε στα χέρια του μοντέλου και λαμπάδιασε πάνω στη λεωφόρο Κηφισίας. Διαβάστε πως το κατάφερε αυτό η Τζούλια (Vid)

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισίας προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης, η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν φεύγοντας, από στούντιο ηχογράφησης, στο οποίο είχε βρεθεί νωρίτερα, το πανάκριβο, πολυτελές σπορ BMW, που οδηγούσε άρχισε να βγάζει καπνούς από τη μηχανή, μετά από έναν εκκωφαντικό θόρυβο, ενώ λάδια χύθηκαν στο οδόστρωμα.

Το γνωστό μοντέλο ακινητοποίησε το όχημα, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ και η τροχαία που πήγε στο σημείο διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα που βρισκόταν το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Όπως φαίνεται υπεύθυνη για ότι συνέβη είναι η ίδια η Τζούλια, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο επί μισή ώρα έχοντας μόνο πρώτη ταχύτητα. Κατά πάσα πιθανότητα θεώρησε πως είχε βάλει το αυτοκίνητο στο αυτόματο και δε χρειαζόταν να αλλάζει ταχύτητες, με αποτέλεσμα να το "κάψει"!

SHARE:

24Media Network