Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: Ήταν μαζί της ο SNIK στο Μιλάνο;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: Ήταν μαζί της ο SNIK στο Μιλάνο;
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK Instagram

Η ομάδα του GNTM γύρισε από το Μιλάνο. Οι δημοσιογράφοι "τσάκωσαν" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο, όπου και την ρώτησαν πώς πέρασε, αλλά και αν ήταν μαζί της ο SNIK.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι υπόλοιποι κριτές επέστρεψαν από το Μιλάνο, όπου έγιναν τα γυρίσματα για τον ημιτελικό (ή για τον τελικό) του GNTM 2.

Οι δημοσιογράφοι την “τσάκωσαν” στο αεροδρόμιο, όπου και την ρώτησαν πώς πέρασε και την ίδια να απαντά ότι ήταν φανταστικά και όλα πήγαν καλά.

Ωστόσο, οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν και έφτασαν στον Snik και την ροζ γούνα του, αφού οι πληροφορίες λένε πως είχε πάει και ο ίδιος μαζί τους στο Μιλάνο.


Η Ηλιάνα απέφυγε για άλλη μία φορά να απαντήσει για το σχετικό θέμα, λέγοντας:

“Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω ποιος φόρεσε ροζ γούνα. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα. Και θα έχουμε ένα πολύ ωραία τηλεοπτικό αποτέλεσμα”.

Snik και Χριστοπούλου μαζί σε κατάστημα

Συν τοις άλλοις, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζεται ο Snik σε κατάστημα ρούχων στο Μιλάνο, μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η οποία ήταν στην Ιταλία με την ομάδα του GNTM.

Την φωτογραφία την ανέρτησαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος στον λογαριασμό τους.

Για δουλειά στο Μιλάνο ο Snik;

Η Κατερίνα Καραβάτου, πάντως, αποκάλυψε για τον Snik το εξής:

Καταρχήν, η γούνα δεν ήταν της Ηλιάνας, αλλά ήταν του ιδίου του Snik. Το άλλο που θέλω να σας πω, είναι πως ο Snik δεν πήγε για την Ηλιάνα στο Μιλάνο. Ίσως να πήγε και για εκείνη, αλλά στην ουσία, ο Snik έγραψε δύο νέα τραγούδια σε στούντιο στο Μιλάνο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα