Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το δείπνο με τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το δείπνο με τον Snik
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik papadakispress

Όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Snik, αλλά και για το μέλλον της στο GNTM.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε για το GNTM, αλλά και για τη φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Snik, δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση τους.

«Θα δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβριο, με ηρεμία και χαρά όλα θα γίνουν. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται. Βγήκαμε και με τη μαμά του Snik, φάγαμε. Με τον Snik είναι όλα καλά, είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι, ωραίο δεν είναι αυτός», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ενώ για το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Καλή τους επιτυχία, καλή αρχή! Έχει τελειώσει τόσα χρόνια πριν το GNTM για μένα, είμαστε αλλού και χαρούμενοι. Το καλύτερο θα γίνει, είμαστε χαρούμενοι. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Πριν λίγο καιρό τελείωσα και τώρα κάνω διακοπές. Όσο με θέλει η τηλεόραση, τη θέλω κι εγώ. Μου αρέσει πολύ αυτή η δουλειά».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Με τον Snik είναι όλα καλά, είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα