Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε κοκκινομάλλα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε κοκκινομάλλα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Την έχουμε δει με ροζ και με ξανθά μαλλιά. Τώρα το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα και της πηγαίνει πολύ.

Έχουμε δει την μελαχρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου του GNTM με ροζ μαλλιά, με ξανθά και τώρα με κόκκινα!

Το γνωστό μοντέλο που αρέσκεται στις αλλαγές στα μαλλιά της, μιας και αποτελούν μέρος της δουλειάς της, αφού οι μεταμορφώσεις είναι απαραίτητες στο μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη και αποφάσισε να γίνει κοκκινομάλλα.

Η ίδια δεν έχει διευκρινίσει αν πρόκειται για ένα μόνιμο νέο look ή αν χρειάστηκε να το κάνει για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης ή διαφήμισης, ωστόσο, η φωτογραφία που ανέβασε στα social media δείχνει πως το νέο χρώμα της πηγαίνει πάρα πολύ, όπως, άλλωστε, και τα προηγούμενα.

Επέλεξε ένα πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με την ανοιξιάτικη περίοδο, ενώ το νέο της look επιμελήθηκε ο Πάνος Παπανδριανός, που είχε επιμεληθεί και τη ροζ αλλαγή της. Ο γνωστός hair stylist εργάζεται στη Νέα Υόρκη και έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως με τη Bella Hadid.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού ανέβασε ένα παιχνιδιάρικο insta story, καλώντας τους ακόλουθούς της να μαντέψουν το νέο χρώμα στα μαλλιά της, ανέβασε την φωτογραφία με το νέο της πορτοκαλο-κόκκινο look στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της με κόκκινα μαλλιά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα