Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Φωτογραφίες από τον κρυφό τους γάμο

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Φωτογραφίες από τον κρυφό τους γάμο
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες στις οποίες είναι ντυμένη νυφούλα και ευχήθηκε "καλό μήνα". Οι αναρτήσεις της στο Instagram.

Τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά μοιράστηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το πρώτο της παιδάκι.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Δημαρχείο Ραφήνας. Οι δυο τους ήθελαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μόνο για εκείνους και τα κατάφεραν, αφού η είδηση έγινε γνωστή πολλές μέρες αργότερα.

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει εγκυμονούσα, φορώντας ένα λευκό φόρεμα-νυφικό και κρατώντας μία ανθοδέσμη.

“«Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη! Ευλογία! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα stories της, πως μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο ήταν οι καλοί της φίλοι και πρώην συνεργάτες της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Αλέξης Μπαρτσώκας.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα