Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και εύχεται “χρόνια πολλά” στις γυναίκες

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και εύχεται “χρόνια πολλά” στις γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Τον 7ο μήνα της κύησης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο καιρό.

Την Τετάρτη (08/03), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχήθηκε “χρόνια πολλά” σε όλες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, στις οποίες φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα, και έγραψε χαρακτηριστικά:

Χρόνια μας πολλά κυρίες μου! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε”.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Το story της στο Instagram

Instagram / @imaleskou

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα