Ιωάννα Τούνη: Η “διαδρομή” της εγκυμοσύνης της μέσα από ένα topless βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Η “διαδρομή” της εγκυμοσύνης της μέσα από ένα topless βίντεο
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει την εξέλιξη της φουσκωμένης κοιλίτσας της από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι και τη γέννηση του γιου της.

Ευτυχισμένη μανούλα είναι η Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μετά από τον ερχομό του γιου τους, η δημοφιλής influencer, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε διάφορες λεπτομέρειες από τον τοκετό της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ έδειξε στους ακόλουθούς της το σώμα της λίγες μέρες μετά από τη γέννα.

Οι αναρτήσεις με το “δρακουλίνι” της είναι σχεδόν καθημερινές, ενώ τώρα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τη “διαδρομή” της φουσκωμένης της κοιλίτσας, στο οποίο ποζάρει topless σε διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, καλεί τους followers της να μαντέψουν τον μήνα στον οποίο βρίσκεται σε κάθε πλάνο. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: Το πιο γλυκό pregnancy journey. Μπορείς να μαντέψεις πόσο μηνών είμαι στο κάθε πλάνο; Δευτέρα θα σου πω σε σχόλιο”.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα