Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασμα μετά τον θάνατο της μητέρας της – “Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια”

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασμα μετά τον θάνατο της μητέρας της – “Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια”

Σε όσους σχολίασαν το πόσο και πώς πένθησε τη μητέρα της, λόγω του ταξιδιού της στη Ναύπακτο, απάντησε η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο στο Instagram. Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την απωλειά της.

Την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, έκανε η Ιωάννα Τούνη, αποχαιρετώντας την με μια τρυφερή φωτογραφία.

Λίγο μετά, η γνωστή influencer δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στα Instagram Stories της, απαντώντας σε όσους βιάστηκαν να σχολιάσουν ότι “δεν πένθησε αρκετά” τη μητέρα της, επειδή ταξίδεψε στη Ναύπακτο τη Μεγάλη Παρασκευή, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

“Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω….”, είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν Ιωάννα και αυτό που σκέφτομαι εγώ για μένα είναι ότι το μόνο που θα θέλε η μαμά μου για μένα θα ήταν να με βλέπει χαρούμενη, να με βλέπει να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μην μείνω μόνη μου, να μην κάθομαι να κλαίω μέσα στο σπίτι… Δεν θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δεν θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο”, συνέχισε η Ιωάννα τούνη, ξεσπώντας σε κλάματα.

“Οπότε δεν ξέρω πως εσείς μπορείτε να κρίνετε το τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα, γιατί εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και ότι στεναχωριέται βαθύτατα με το να κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοιες μικρότητες, να στεναχωριέμαι, να κλαίω. Η μαμά μου ήταν μαχήτρια, δεν το έβαζε κάτω με τίποτα και εγώ δεν πρόκειται να τελειώσω τη ζωή μου. Έχω το δικαίωμα ακόμα και σε πένθος να βγω από το σπίτι με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή να πάω όπου αλλού θέλω. Και να σας πω κάτι; Δεν θα κάτσω ούτε να φορέσω άλλο μαύρα ρούχα, ούτε να κάτσω σπίτι μου να κλαίω”, συμπλήρωσε η influencer.

“Συνειδητοποιείτε ότι κάθομαι και απολογούμαι που πέθανε η μαμά μου και αναπνέω; Θα κάνω ό,τι πραγματικά θέλω”, κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα