ΗΠΑ: “Έδιωξε” τον Άνταμ Σάντλερ από εστιατόριο και έγινε Viral

ΗΠΑ: “Έδιωξε” τον Άνταμ Σάντλερ από εστιατόριο και έγινε Viral
Ο Άνταμ Σάντλερ σε εστιατόριο [email protected]

Μια υπάλληλος αμερικανικού εστιατορίου μοιράστηκε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο η ίδια διώχνει τον Άνταμ Σάντλερ και την κόρη του καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα τραπέζια.

Μια εργαζόμενη σε γνωστό εστιατόριο στις ΗΠΑ έδιωξε τον Άνταμ Σάντλερ και την κόρη του καθώς του είπε πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα τραπέζια. Η κοπέλα ανέβασε το βίντεο με τον γνωστό ηθοποιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Σύμφωνα με τη Mirror ο Άνταμ Σάντλερ και μια από τις κόρες του βρέθηκαν σε ένα εστιατόριο IHOP και ζήτησαν να καθίσουν, όμως η υπάλληλος τους είπε ότι θα είχαν περίπου μισή ώρα αναμονή και αυτοί επέλεξαν να φύγουν.

Η κοπέλα που τους “έδιωξε”, δηλώνει πως δεν τους αναγνώρισε καθώς και οι δύο φορούσαν μάσκες προσώπου και για αυτό το λόγο τους εξήγησε πως θα είχαν μισή ώρα αναμονή.

Στα σχόλια του βίντεο οι περισσότεροι επιβραβεύουν την κοπέλα για την επιλογή της, καθώς δεν επέλεξε να διαχειριστεί τον Άνταμ Σάντλερ διαφορετικά επειδή είναι διάσημος, ενώ συγχρόνως επικροτούν την συμπεριφορά του ηθοποιού, ο οποίος απλώς επέλεξε να φύγει.

Το βίντεο, έχει προβληθεί περισσότερες από 9 εκατομμύρια φορές, και έχει τον τίτλο, “Παρακαλώ επιστρέψτε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα