Ηρωϊκές selfie: Η Wonder Woman επανένωσε την Daenerys και τον Kahl Drogo

Ηρωϊκές selfie: Η Wonder Woman επανένωσε την Daenerys και τον Kahl Drogo
instagram

Οι τρεις ηθοποιοί πέρασαν μια ξέφρενη βραδιά στο Λονδίνο

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της τηλεοπτικής σειράς φαντασίας Game of Thrones, οι ηθοποιοί Emilia Clarke και Jason Momoa, όποτε συναντώνται για ποτά φαίνεται πως ξεφαντώνουν.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram από μια βραδινή τους έξοδο στο Λονδίνο, οι δυο τους φαίνονται πανευτυχείς και ελαφρά μεθυσμένοι: “Όταν η ζωή είναι τόσο καλή μαζί σου που ο ήλιος και τα αστέρια φαίνονται από την πόλη σου. Χάνεις το βλέμμα σου και ρίχνεις 5 χαμόγελα (μετά από πέντε ποτά). Θα σαι πάντα ο άντρας της ζωής της μητέρας των δράκων” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τον Momoa η Clarke.

Εκείνος ανταπέδωσε με εξίσου κολακευτικά σχόλια, ενώ σε μια φωτογραφία της επανένωσής τους φαίνεται και η εντυπωσιακή Gal Gadot, γνωστή για την ερμηνείας της ως Wonder Woman,

Σημειώνεται ότι η Clarke βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλαίσιο των γυρισμάτων του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones ενώ Gadot και Momoa προωθούν την ταινία τους Justice League.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα