Ιταλίδα τενίστρια “ρίχνει” το Instagram με τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχά της

Ιταλίδα τενίστρια “ρίχνει” το Instagram με τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχά της
Η Camila Giorgi Instagram / @camila_giorgi_official

Η 28χρονη Camila Giorgi δημοσίευσε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, για να ευχηθεί "Καλά Χριστούγεννα".

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη επιφύλασσε στους θαυμαστές της η Ιταλίδα τενίστρια Camila Giorgi μαζί με τις ευχές της για “καλές γιορτές”.

Η 28χρονη τενίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για γιορτινή και ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία η Camila φαίνεται ξαπλωμένη σε ένα καναπέ, φορώντας μόνο τα κόκκινα εσώρουχα και τις κόκκινες γόβες της.

“Καλά Χριστούγεννα”, έγραψε στη λεζάντα η διάσημη τενίστρια, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια

Η Giorgi, η οποία βρίσκεται στην 76η θέση από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Τένις, έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα αυτή τη σεζόν στο Linz της Αυστρίας, στα μέσα Νοεμβρίου, χάνοντας στον δεύτερο γύρο από τη Nadia Podoroska. Σημείωσε το καλύτερο αποτέλεσμά της στο Παλέρμο τον Αύγουστο, όταν έφτασε στον ημιτελικό.

Η 28χρονη είναι πολύ δραστήρια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της, καθώς και τα τουρνουά τένις και τις προπονήσεις της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα