Μαίρη Συνατσάκη: Τα κλάματα σε νυχτερινή έξοδο στην Μποφίλιου

Διαβάζεται σε 2'
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη Instagram@mairiboo

Μία έντονη συγκινησιακά στιγμή βίωσε η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Κυριακής (28/04) διασκεδάζοντας με τους φίλους της στη Νατάσα Μποφίλιου.

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, αυτή τη φορά όχι με αφορμή κάποιο βίντεό της κοινωνικού περιεχομένου, αλλά λόγω των σχολίων του Ηλία Ψινάκη μέσα από το J2US, ο οποίος επανέφερε ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα τον Μάϊο του 2022.

Τότε, ως κριτής του X-Factor προχώρησε σε μία “προσυνεννοημένη“, όπως υποστήριξε, κίνηση και κατέβασε on air το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου κατά τη διάρκεια του live του show, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η Μαίρη Συνατσάκη, όπως και μεγάλη μερίδα χρηστών του διαδικτύου, είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την κίνηση του πρώην μάνατζερ, ειδικά σε μία περίοδο που το #MeToo και τα θύματα έδιναν τον δικό τους αγώνα.

Ο Ηλίας Ψινάκης ως guest κριτής του J2US κατηγόρησε τη Μαίρη Συνατσάκη πως εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #MeToo “για να πουλήσει τα ρουχαλάκια της“, εκείνη έδωσε την απάντησή της, ενώ θέση για το περιστατικό πήρε και το βασικό πρόσωπο της ιστορίας -τότε- Κατερίνα Λιόλιου, η οποία “άδειασε” τον Ηλία Ψινάκη κάνοντας λόγο για “χυδαία συμπεριφορά” από την πλευρά του.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Φίλιππο Ιωάννου.

Η παρουσιάστρια του “Χαμογέλα και Πάλι” μοιράστηκε αρκετά βίντεο από την έξοδό τους, η οποία είχε και έντονες συγκινησιακά στιγμές, αφού κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού η Μαίρη Συνατσάκη και ο Fipster ξέσπασαν σε κλάματα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το βίντεο δείχνει τη Μαίρη Συνατσάκη να κλαίει στην αγκαλιά του καλού της φίλου.

Το ίδιο βίντεο μοιράστηκε στα δικά της social media και η γνωστή YouTuber, σχολιάζοντας με χιουμοριστική διάθεση το ξέσπασμά της: “Εντελώς ακατάλληλα άτομα για να παρακολουθήσουμε Μποφίλιου με ψυχραιμία. Εμείς“.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα