J2US: “Λύγισε” η Σταμάτη για την απώλεια του πατέρα της- Η Μπακοδήμου μίλησε για “συναισθηματικό εκβιασμό”

J2US: “Λύγισε” η Σταμάτη για την απώλεια του πατέρα της- Η Μπακοδήμου μίλησε για “συναισθηματικό εκβιασμό”

Η Σάσα Σταμάτη αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευσε με τον Θέμη Αδαμαντίδη στον πατέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. "Με έφερες σε δύσκολη θέση" είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Τη μεγάλη επιτυχία του Γρηγόρη Μπιθικώτση “Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα” ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μάλιστα, συγκινήθηκε όσο βρισκόταν στη σκηνή, για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, θέλοντας μάλιστα να του αφιερώσει το τραγούδι.

Έτσι, όσο η μουσική του τραγουδιού ακουγόταν από τα ηχεία, η ίδια σήκωσε το βλέμμα της ψηλά και αναφώνησε “Για σένα μπαμπά εκεί ψηλά. Για σένα”, με τη φωνή της να “σπάει”, υποδηλώνοντας τη συναισθηματική της φόρτιση, την οποία σχολίασε και η Δέσποινα Βανδή, λέγοντας πως “όταν φορτίζεσαι έχεις περισσότερες αστάθειες”, για να παραδεχτεί ωστόσο πως “ήσουν πολύ καλύτερη από τις άλλες φορές”, άποψη την οποία συμμερίστηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αμφότερες σχολίασαν τη συγκίνησή της, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής υποστήριξε πως “στη σκηνή δεν ερχόμαστε για να συγκινήσουμε το κοινό, όχι για να συγκινηθούμε εμείς”.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της, όμως, είπε πως ήρθε σε αμήχανη θέση και έκανε λόγο για “συναισθηματικό εκβιασμό” σε μία τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση της Σάσας Σταμάτη και την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη για να… ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα