Jason Sudeikis: Aνακάλυψε τη σχέση της Olivia Wilde με τον Harry Styles από ένα ξεχασμένο Apple Watch

Jason Sudeikis: Aνακάλυψε τη σχέση της Olivia Wilde με τον Harry Styles από ένα ξεχασμένο Apple Watch
Dan Steinberg/Invision/AP

Με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες περιέγραψε το τέλος της σχέσης του ζευγαριού η νταντά που πρόσεχε τα παιδιά τους. "Ο Sudeikis ήταν συντετριμμένος και έκλαιγε όταν το έμαθε".

Ένα Apple Watch φημολογείται ότι “πρόδωσε” την Olivia Wilde αποκαλύπτοντας το ειδύλλιο που είχε αναπτύξει με τον Harry Styles και το οποίο ανακάλυψε σε μία ανύποπτη στιγμή ο -μέχρι τότε- αρραβωνιαστικός της, Jason Sudeikis.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους το 2020, ωστόσο, μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος του χωρισμού τους. Λίγο καιρό αργότερα, η Wilde εθεάθη με τον Styles, ενώ τον Ιανουάριο του 2021, οι δυο τους έκαναν γνωστό ότι βρίσκονται σε σχέση, με την ίδια πάντως να αρνείται ότι άφησε τον πρώην αρραβωνιαστικό της για το άλλοτε μέλος των One Direction.

Πράγμα βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εκδοχή και τις αποκαλύψεις της… νταντάς που είχε αναλάβει να προσέχει τα δύο παιδιά τους.

Σε συνέντευξή της στην Daily Mail, η εν λόγω γυναίκα περιέγραψε το χρονικό της “δύσης” της σχέσης του ζεύγους και δη τη στιγμή όπου ο σταρ του “Ted Lasso” ανακάλυψε πως η Wilde τον απατούσε.

Όπως είπε, ο ηθοποιός βρήκε το smartwatch της συντρόφου του, το οποίο η ίδια είχε ξεχάσει να φορέσει τη μέρα εκείνη, κοίταξε τα μηνύματά της και διαπίστωσε πως είχε ανταλλάξει ερωτικά sms με τον τραγουδιστή. “Εκείνο το πρωινό της 9ης Νοεμβρίου, ο Jason έκλαιγε. Έκλαιγε πολύ. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί”, είπε η νταντά, η οποία ανέφερε πως ο ηθοποιός φώναζε “Μας άφησε! Μας άφησε!”.

Μάλιστα, η νταντά υποστήριξε πως, έκτοτε, ο Sudeikis απαγόρευε στο προσωπικό του σπιτιού να ακούει τραγούδια του Harry Styles (!) και πως μία άλλη στιγμή είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο της Wilde για να την εμποδίσει να φύγει από το σπίτι, καθώς πίστευε ότι θα συναντούσε τον τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το πρώην ζευγάρι, σε κοινή δήλωση στο Page Six, χαρακτήρισε “ψευδή και αστεία” όσα είπε η Νταντά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα