Joanne: Η συγκινητική εξομολόγηση για το πρόβλημα στην όραση – Τι είναι η εκφύλιση ωχράς κηλίδας

Joanne: Η συγκινητική εξομολόγηση για το πρόβλημα στην όραση – Τι είναι η εκφύλιση ωχράς κηλίδας

Η νικήτρια του περσινού Voice μίλησε στο 2night Show για τη νόσο Στάργκαρντ, αποκαλύπτοντας και το όμορφο δώρο που είχε από κέντρο ιατρικού βελονισμού. Τι είπε για τη Eurovision.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή και ως Joanne, είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τη φωνή της στον περσινό μουσικό διαγωνισμό του Voice, φτάνοντας μέχρι το τέλος του και κατακτώντας το έπαθλο.

Η νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, πέρα από τις φωνητικές ικανότητες και τη σκηνική της παρουσία, είχε προσφέρει συγκίνηση με τον δυναμισμό της απέναντι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εκ γενετής και αφορά στην όρασή της.

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show, όπου εξήγησε τι ακριβώς είναι η νόσος του Στάργκαρντ, αποκαλύπτοντας και ένα όμορφο συμπληρωματικό “δώρο” που κέρδισε αμέσως μετά το τέλος του μουσικού διαγωνισμού.

“Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί προβλήματα στην κεντρική όραση οπότε εγώ δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά, τα χρώματα δεν τα βλέπω πολύ έντονα. Είναι σαν να έχεις πολλή μυωπία μόνο που δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Λόγω του Voice με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού που ασχολείται και με τη συγκεκριμένη νόσο και έχω δει βελτίωση. Επειδή επιδεινώνεται με τεθροων καιρό, το ότι πάει καλύτερα είναι πολύ σημαντικό.

Επειδή δεν είναι πάρα πολύ γνωστή στην Ελλάδα παίρνεις δύναμη και κουράγιο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε παίρνουν τα πράγματα από κάτω. Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω, που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω”, είπε.

Μάλιστα, η Joanne αποκάλυψε πως η εταιρεία της, Μinos EMI, έχει ήδη καταθέσει το τραγούδι της για τη Eurovision, όπου είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα: “Καταθέσαμε ένα ποπ ανεβαστικό τραγούδι με έθνικ στοιχεία και ένα πολύ ωραίο μήνυμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα