Ο Justin Bieber αποκαλύπτει: “Άρχισα τα βαριά ναρκωτικά στα 19, κακοποιούσα τις σχέσεις μου”

Ο Justin Bieber αποκαλύπτει: “Άρχισα τα βαριά ναρκωτικά στα 19, κακοποιούσα τις σχέσεις μου”
Τζάστιν Μπίμπερ Instagram / @justinbieber

Ο γνωστός pop τραγουδιστής έκανε μια κατάθεση ψυχής γράφοντας ένα μακροσκελές και άκρως αποκαλυπτικό κείμενο στο Instagram, όπου μιλά για τα παιδικά του χρόνια και για την περίοδο που ξαφνικά έγινε διάσημος.

Σε τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν του και τη ζωή του προχώρησε ο νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber, μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Ο γνωστός pop τραγουδιστής έκανε μια κατάθεση ψυχής γράφοντας ένα μακροσκελές και άκρως αποκαλυπτικό κείμενο, όπου μιλά για τα παιδικά του χρόνια και για την περίοδο που ξαφνικά έγινε διάσημος.

Αναφέρεται στον χωρισμό των γονιών του, στη μη διαχείριση της δημοσιότητάς του, αφού ήταν ακόμη παιδί, καθώς και για τη χρήση ναρκωτικών και την κακοποίηση στις προηγούμενες σχέσεις του.

Εξηγεί πόσο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσει ένας 13χρονος όλο αυτό που συμβαίνει γύρω του όταν μπαίνει στη showbiz και το πόσο μπορεί να τον επηρεάσει αρνητικά στη ζωή του.

Επίσης, αναφέρεται στον γάμο του με το μοντέλο Hailey Baldwin και το πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει να βρει τον εαυτό του και τις ισορροπίες του, αλλά και να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Ο νεαρός τραγουδιστής γράφει χαρακτηριστικά:

“Έχετε προσέξει τα στατιστικά των παιδιών – σταρ και την έκβαση της ζωής τους; Υπάρχει τρελή πίεση και αρμοδιότητες που πέφτουν πάνω σε ένα παιδί, του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα κι οι μετωπιαίοι λοβοί του (που παίρνουν τις αποφάσεις) δεν είναι ακόμα αναπτυγμένοι. Ξέρετε, δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό σπίτι, οι γονείς μου ήταν 18, χωρισμένοι, με καθόλου χρήματα, ακόμα νέοι και επαναστάτες. Όλος μου ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Από ένα 13 χρονών αγοράκι σε μια μικρή πόλη μετατράπηκα σε έναν σταρ που με πήγαιναν δεξιά και αριστερά, είχα εκατομμύρια και όλοι έλεγαν πόσο με αγαπούσαν και πόσο απίστευτος είμαι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σεμνότητα έρχεται με την ηλικία.”

Σε άλλο σημείο του “γράμματός” του γράφει:

“Ξεκίνησα να κάνω πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις. Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος. Έγινα απόμακρος από όλους όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από ένα κέλυφος ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα σαν να μην μπορούσα να το αλλάξω. Μου πήρε χρόνια να ανακάμψω από όλες αυτές τις κακές αποφάσεις, να φτιάξω χαλασμένες σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειες στις σχέσεις. Ευτυχώς, ο Θεός με ευλόγησε με απίστευτους ανθρώπους που με αγαπούν για εμένα. Τώρα, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου “ΓΑΜΟΣ”! Που είναι μία απίστευτη νέα υποχρέωση. Μαθαίνεις υπομονή, εμπιστοσύνη, καλοσύνη, σεμνότητα και όλα αυτά τα πράγματα που έχει ένας καλός άνθρωπος.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα