Justin Bieber: “Έρχονταν στο δωμάτιό μου τη νύχτα για να δουν αν είμαι ζωντανός”

Justin Bieber: “Έρχονταν στο δωμάτιό μου τη νύχτα για να δουν αν είμαι ζωντανός”
Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin AP

Σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο τραγουδιστής Justin Bieber μίλησε ανοιχτά, αποκαλύπτοντας την επιρροή που είχαν στη ζωή του τα ναρκωτικά.

Ο 27χρονος τραγουδιστής Justin Bieber μιλώντας στο περιοδικό GQ, αποκάλυψε το πρόβλημα που είχε με τα ναρκωτικά, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με την σύζυγό του Hailey Baldwin, αλλά και τον Χριστιανισμό.

Ο Καναδός σούπερ σταρ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει τη φήμη για μια έντονη κακή συμπεριφορά, η οποία κατά τον ίδιο οφειλόταν στην σοβαρή συνήθεια των ναρκωτικών. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο που οι φρουροί ασφαλείας θα πήγαιναν στο δωμάτιό του τη νύχτα και για να δουν αν έχει παλμό ώστε να βεβαιωθούν ότι ήταν ακόμα ζωντανός, δήλωσε ο Bieber στο GQ.

“Ήμουν σαν να είχα όλη αυτή την επιτυχία και αλλά τα προβλήματα υπήρχαν ακόμα: Ήμουν ακόμα λυπημένος και εξακολουθούσα να πονάω. Είχα ακόμα άλυτα ζητήματα. Και σκέφτηκα ότι όλη η επιτυχία θα έφτιαχνε τα πάντα. Και έτσι για μένα, τα ναρκωτικά ήταν ένας εύκολος δρόμος για να περάσει αυτό που ένιωθα,” είπε.

Στην συνέντευξή του μίλησε και για τη εξέλιξη της σχέσης του με την σύζυγό του αλλά και με τον Θεό. Ο Bieber είπε ότι ο γάμος του έχει εξελιχθεί πολύ και του δίνει πλέον δύναμη παρόλο που είχε μια δύσκολη αρχή.

“Ο πρώτος χρόνος του γάμου ήταν πολύ σκληρός, επειδή υπήρχαν πολλά τραύματα τότε. Αλλά τώρα, δημιουργούμε απλώς αυτές τις στιγμές για εμάς ως ζευγάρι, ως οικογένεια και χτίζουμε αυτές τις αναμνήσεις. Είναι όμορφο αυτό που έχουμε να περιμένουμε”, ανέφερε.

“Έχω μια γυναίκα που λατρεύω, με την οποία νιώθω παρηγοριά. Νιώθω ασφαλής. Η σχέση μου με το Θεό νιώθω ότι είναι υπέροχη. Και έχω αυτήν την αγάπη τώρα που θέλω και μπορώ να μοιραστώ με τους ανθρώπους”, συνέχισε.

Ακόμη, μιλώντας για τη θρησκεία δήλωσε: “Ο Θεός είναι χάρη. Κάθε φορά που κάνουμε λάθος, μας παίρνει πίσω κάθε φορά. Έτσι το βλέπω. Και έτσι είναι, Έκανα ένα λάθος. Δεν θα μείνω σε αυτό. Δεν κάθομαι από ντροπή. Αλλά με κάνει πραγματικά να θέλω να το κάνω καλύτερα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα