Kailia Posey: Νεκρό το κορίτσι που έγινε διάσημο GIF – Ήταν η σταρ του “Toddlers & Tiaras”

Kailia Posey: Νεκρό το κορίτσι που έγινε διάσημο GIF – Ήταν η σταρ του “Toddlers & Tiaras”
Kailia Posey Instagram

Η Kailia Posey, το κορίτσι που εμφανίστηκε σε ένα αξέχαστο επεισόδιο του Toddlers & Tiaras και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF όλων των εποχών, πέθανε σε ηλικία 16 ετών.

Η ηθοποιός που συμμετείχε στο ριάλιτι “Toddlers and Tiaras”, Kailia Posey πέθανε σε ηλικία μόλις 16 ετών, σύμφωνα με το Deadline. Το κορίτσι είχε γίνει ένα από τα πιο διάσημα GIF όλων των εποχών, μέσα από την εμφάνισή της στο επεισόδιο.

Η μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, επιβεβαίωσε την είδηση μέσα μιας ανάρτησης στο Facebook. «Δεν έχω λόγια ούτε σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι χάθηκε. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας ενώ πενθούμε την απώλεια της Kailia. Το παντοτινό μωρό μου», έγραψε αρχικά ενώ δεν αναφέρθηκε στην αιτία του θανάτου.

Το TMZ ανέφερε το βράδυ της Τρίτης ότι η οικογένεια Posey επιβεβαίωσε ότι η διάσημη σταρ αυτοκτόνησε. Σε μια δήλωση, η οικογένειά της έγραψε: «Αν και ήταν μια ολοκληρωμένη έφηβη με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια ορμητική στιγμή, πήρε τη βιαστική απόφαση να τερματίσει την ζωή της».

Το PEOPLE ανέφερε νωρίτερα την Τρίτη ότι η αστυνομία της πολιτείας της Ουάσιγκτον ερευνούσε τον θάνατό της, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το θύμα ήταν ανήλικο.

Η Kailia Posey έγινε ένα πολύ γνωστό meme στα social media, ενώ το διάσημο GIF της ιδιαίτερα χαρωπής αντίδρασης από τη σύντομη εμφάνισή στο ριάλιτι για παιδιά “Toddlers and Tiaras” έχει καταλάβει τον κόσμο του διαδικτύου.

Μετά την εμφάνισή της στο “Toddlers and Tiaras”, η Posey συνέχισε να διαγωνίζεται σε διαγωνισμούς και υποδύθηκε τον ρόλο της Agnes στην ταινία “Eli” του 2019 .

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα