Κάρα Ντελεβίν: Με ενοχλεί που ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι ομοφυλόφιλη

Κάρα Ντελεβίν: Με ενοχλεί που ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι ομοφυλόφιλη

Η 24χρονη καλλονή διευκρινίζει εκ νέου τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι bisexual

Το εντυπωσιακό μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν είναι από τις λίγες διασημότητες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Η 24χρονη καλλονή έχει συστηθεί ως bisexual και στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Glamour δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη που ο κόσμος υποθέτει ότι αυτό σημαίνει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι ομοφυλόφιλη. «Εξοργίζομαι με τον παλιομοδίτικο τρόπο σκέψης των straight φίλων μου. Με ρωτούν πολλές φορές αν είμαι λεσβία. Δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να μου αρέσουν και οι άντρες. Πολλές φορές έχω δει ένα αγόρι που μου αρέσει και όταν το αντιληφθούν λένε “μα είσαι ομοφυλόφιλη”. Τους απαντώ “Όχι, είστε εκνευριστικοί”» εξομολογήθηκε η Ντελεβίν.

«Κάποια μπορεί κάποια στιγμή να συνάψει σχέση με μια κοπέλα ή ένας άντρας με έναν άλλο άντρα. Δε σημαίνει ότι πρέπει να τους βάλουμε σε κουτάκια. Φανταστείτε κάποια στιγμή να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι με άντρα. Ο κόσμος θα γυρίσει να πει “(Η Κάρα) έλεγε ψέμματα”» συνέχισε.

Η 24χρονη ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε ωστόσο ευτυχής που σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να μιλά κανείς για τη σεξουαλικότητά του και ότι γνωρίζει έφηβες που μιλούν ελεύθερα για τις προτιμήσεις τους.

(Φωτό: Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα