Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star
Καρολίνα Καλύβα Instagram / @carolinajacq

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καρολίνα Καλύβα στο Instagram, έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο. Η λεζάντα όλο νόημα που τη συνοδεύει.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (27/01) η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τα πλάνα που τους έδειχναν να συναντιούνται κρυφά και να φιλιούνται στον Άγιο Δομίνικο.

Από τότε, έχει δεχθεί “πυρά”, καθώς η ίδια διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση με τον ράπερ Μπο έξω από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ, ενώ ο Μάριος Πρίαμος φημολογείται ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Μάλιστα, το Σάββατο (28/01) η μητέρα της πολυσυζητημένης παίκτριας πήρε θέση σε όσα ακούγονται για την κόρη της, ενώ η ίδια η Καρολίνα είχε κάνει κάποιες πρώτες δηλώσεις για το σκάνδαλο του Survivor στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/01) η πρώην παίκτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό και φούτερ στον Άγιο Δομίνικο, την στιγμή που δύει ο ήλιος.

Η Καρολίνα συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν”.

Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα