Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο και Καρολίνα

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο και Καρολίνα
Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @eleftheria_elle

Η Ελευθερία Ελευθερίου, που φημολογείται ότι έχει σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, "έλυσε" τη σιωπή της. "Φουντώνουν" οι φήμες που τη θέλουν να μπαίνει στο Survivor All Star.

Τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Survivor All Star, αναφορικά με το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία φημολογείται πως διατηρεί σχέση με τον Κύπριο παίκτη έξω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ήταν ιδιαίτερα συγκρατημένη στα λόγια της.

“Το παιχνίδι το παρακολουθώ. Και να μη θέλουμε να το δούμε, το βλέπουμε οπουδήποτε αλλού. Γίνεται μια πίεση από παντού. Όλοι θελουν να κάνουν τη δουλειά τους. Σέβομαι τη δουλειά και των δημοσιογράφων. Απλά, όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι”, είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”.

Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν θέλω να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, γιατί προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα το διαχειριστούν όπως είναι”, συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πριν από λίγες μέρες εκνευρίστηκε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Την ίδια στιγμή, “φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν τη δημοφιλή τραγουδίστρια να μπαίνει στο Survivor All Star το επόμενο διάστημα.

Δείτε τις δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα